Neler Yeni

Technopat neden bu kadar kötü?

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Kızmaya gerek yok sakin ol hocam. Raporlandığın için ban yemişsindir demiştim ve adam seni raporlamış. Rapora itiraz edebilirdin ama kaldırılacağını sanmıyorum.
Sende o kişiyi gereksiz mesajdan raporlayabilirdin. :D
Size kızmadım ya o elemanlara :D
Bu arada şu da dikkatimi çekti ben birine sinirlenip rastgele reporlasam bile o adam yine de ban yiyor suçsuz olduğu halde. Modlar hiç bakmadan direkt reportları kabul ediyor sanırım burada hiç öyle bir şey yaşamadım. Burası çok daha iyi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,170
İsim
Hakan
Arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?
gereksız mesaj yazmıssın demek kı
forumlar bvaska forumu kotuleme mekanı degıl

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
gereksız mesaj yazmıssın demek kı
forumlar bvaska forumu kotuleme mekanı degıl
Bir adam GTA 5'i övmüş bende o oyunun abarttığı kadar olmadığını söyledim buydu gereksiz mesaj dediğin.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
o konu ıle gereksız bır mesajmış demek kı oyunu begenmedıgını soylemen
Oyun önerisi konusuydu. Dediklerimi çarpıtma ben beğenmedim demedim o adamın abarttığı kadar olmadığını konu sahibine söyledim.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,170
İsim
Hakan
Nasıl alakasız olabiliyor acaba. Konu adama oyun önermek ya.
oyun onermemıssın cunku
gta 5 abartılıyor demissin bunun o konu ve mevzu ıle alakası yok
daha once fazla uyarı aldıgın ıcın o uyarının suresıde fazla olmuştur

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
Bunu anlatmasaydım içimde kalırdı. Yeşil sitede biri bana dediki "Sen herkese öneri yaptıktan sonra çıkıyorsun" sonra bende dedimki "Benimde bir özel hayatım var ya" sonrada konu dışı yanıttan ban yedim.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yasuo Mehmet
Size kızmadım ya o elemanlara :D
Bu arada şu da dikkatimi çekti ben birine sinirlenip rastgele reporlasam bile o adam yine de ban yiyor suçsuz olduğu halde. Modlar hiç bakmadan direkt reportları kabul ediyor sanırım burada hiç öyle bir şey yaşamadım. Burası çok daha iyi
Birini banlatmak isterseniz geçmiş mesajlarında çoğunluka bir hatası oluyor.

Erdem123

80+ Bronze
Arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?
sitenin her yerinde reklam var aşırı berbat

Son düzenleme:

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Bunu anlatmasaydım içimde kalırdı. Yeşil sitede biri bana dediki "Sen herkese öneri yaptıktan sonra çıkıyorsun" sonra bende dedimki "Benimde bir özel hayatım var ya" sonrada konu dışı yanıttan ban yedim.
Yeşil site :D torrent diye düşündüm bir an :D

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
Top Bottom