- Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde oyun oynarken monitöre HDMI kablosu takıp kullanıyorum. Takarsam pek yaşamıyorum takmazsam %94'lere kadar düşebiliyor oyununa göre.Konu dışı fakat Siz battery draining yaşıyormusunuz?
Genelde oyun oynarken monitöre HDMI kablosu takıp kullanıyorum. Takarsam pek yaşamıyorum takmazsam %94'lere kadar düşebiliyor oyununa göre.Konu dışı fakat Siz battery draining yaşıyormusunuz?
Peki 15-20 dakikada bir 3-4 saniyeliğine donma oluyormu? yalnız LOQ laptop çok kaliteli iiyki almışım diyorum. Şimdiden teşekkürler.Genelde oyun oynarken monitöre HDMI kablosu takıp kullanıyorum. Takarsam pek yaşamıyorum takmazsam %94'lere kadar düşebiliyor oyununa göre.
Bende aynı fikirdeyim iyiki almışım diyorum soğutması çok güzel. O donma sorunu bende o kadar kısa sürede olmuyor. 2-3 saat aralıksız oynadıktan sonra donma ve FPS düşüşleri yaşıyorum. Kapatıp bi 10 dakika bekledikten sonra oynamaya sorunsuz devam ediyorum. Herhalde lenovonun göz sağlığını koruma sistemi kral sağolsun sandalyeden kalkmama yardımcı oluyorPeki 15-20 dakikada bir 3-4 saniyeliğine donma oluyormu? yalnız LOQ laptop çok kaliteli iiyki almışım diyorum. Şimdiden teşekkürler.
Size küçük bir öneri vereyim gece ışığı firtresi göze çok iyi geliyor. Bütün cihazlarımda kullanıyorum öneririm.Bende aynı fikirdeyim iyiki almışım diyorum soğutması çok güzel. O donma sorunu bende o kadar kısa sürede olmuyor. 2-3 saat aralıksız oynadıktan sonra donma ve FPS düşüşleri yaşıyorum. Kapatıp bi 10 dakika bekledikten sonra oynamaya sorunsuz devam ediyorum. Herhalde lenovonun göz sağlığını koruma sistemi kral sağolsun sandalyeden kalkmama yardımcı oluyor
Açıkcası ben kuralların saçma olduğunu ama konuların daha genel ve mantıklı olduğunu düşünüyorumArkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?
Bende akşamları ve sabahları kullanıyorum gerçekten güzel bir şey ama gündüz pek tercih etmiyorum.Size küçük bir öneri vereyim gece ışığı firtresi göze çok iyi geliyor. Bütün cihazlarımda kullanıyorum öneririm.
Burada İncelemelere önem verilmiyor yapınca bakan olmuyor örnekAçıkcası ben kuralların saçma olduğunu ama konuların daha genel ve mantıklı olduğunu düşünüyorum
Kendi seçiminiz saygı duyuyorum.Bende akşamları ve sabahları kullanıyorum gerçekten güzel bir şey ama gündüz pek tercih etmiyorum.
O anlamda demiyorum technopat ta mesela random konu sayısı daha az hani şu olur mu bu olur mu ya da bu böyle mi tarzı şeyleri technopata yazmak yerine artık insanlar google kullanmaya başladı burada çok daha fazla saçma konu var buraya yazacağına google a yazdığında göreceğin şey belli yani onun haricinde birde senelerdir kullanılan bi forum oldugundan turkrock donanimhaber ile birlikte en cok kullanilan forumlardan herhalde uye sayisinin fazla olmasi soruna cevap konusunda daha elverisli oluyorBurada İncelemelere önem verilmiyor birsürü yaptım bakan olmadı örnek
NOSTAJİ İSTEYENLERE 86Box Emulator İncelemesi
86Box ile 8088 ile Pentium 2 arasındaki işlemcileri emulate eden bir yazılımdır. Gerçek bilgisayar özellikleri (BIOS, Sürücüler) vardır. OpenGL 3.0 Core ile CRT Modu bile var. 86Box Manager ile birden fazla makine yapabilirsiniz. Video kartları, İnternet kartları ve birçok gerçek bilgisayar...forum.donanimarsivi.com
Aslında bu kadar konu olması hoşuma gidiyor birilerine daha çok yardımcı olmuş oluyorum.O anlamda demiyorum technopat ta mesela random konu sayısı daha az hani şu olur mu bu olur mu ya da bu böyle mi tarzı şeyleri technopata yazmak yerine artık insanlar google kullanmaya başladı burada çok daha fazla saçma konu var buraya yazacağına google a yazdığında göreceğin şey belli yani onun haricinde birde senelerdir kullanılan bi forum oldugundan turkrock donanimhaber ile birlikte en cok kullanilan forumlardan herhalde uye sayisinin fazla olmasi soruna cevap konusunda daha elverisli oluyor
sıçmak da yasak mıArkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?