Arama sonuçları: *

1. phxey41

İstanbul vapur ve metro fiyat söyler misiniz

Metro Kartal-Kadıköy Vapur Kadıköy-Beşiktaş Tam karta total fiyat nedir bilen yardımcı olabilir mi
  2. phxey41

Ps4 sticker satan magaza

Besiktas sticker istiyorum fat kasa ps4 var ama sticker bulamadım
  3. phxey41

Yukarıdan telefonla video çekmek

Bir odevim var ve bunu kagit üzerinde anlatmam lazim bunun icin telefonu kagidin üzerine belli bir yukseklige koymam lazim cekmek icin nasil yapabilirim
  4. phxey41

Valorant hesabım çalındıktan sonra ne oldu? (Part 2)

Valorant desteği tam. Bilmiyorum fakat lol destek de benimde hesabım çalınmıştı üstüne e postam da çalınmıştı farklı bir hesapla account girip desteğe mesaj atarsan ama teknik destek bölümünden hesabın içindekileri vb neleri hatırlarsan onlar sana dönüyor
  5. phxey41

Bilgisayarımda neler yapabilirim

bilgisayar üzerinden absürt olmayacak şekilde neler yapabilirim ücretsiz olursa iyi olur
  6. phxey41

bilgisayarı nasıl güzelleştirebilirim

laptobum var ve bunu güzelleştirmek istiyıorum yani tam açıklamak gerekirse dışardan biri gelirse aa bu ne güzel olmuş desin değişik şeyler olsun
  7. phxey41

İninal kartım kayboldu ne yapabilirim

İninal uygulamam da kartım kayıtlı fakat kartımı kaybettim nasıl aynı kartı çıkarırım
  8. phxey41

15 yaş için iş tavsiyeleri

Yazın hem vakit geçmesi hem de biraz olsun harçlık kazanmak için iş arıyorum ama bir türlü ne yapcam bulamadım çoğu yerde eleman aramiyor zaten sizce
  9. phxey41

Wish turkiyede varmi varsa güvenilir mi

Ananem bir bluz beğenmiş acaba wish tr de varmi yanı gümrük vergisi ödeyecek miyiz Ve güvenilir mi
  10. phxey41

Deneme sınavından düşük olunca söylenecek yalanlar

Deneme sınavından düşük aldım anneme ne yalan söylesem sizce Bir 2 fikir var ama arttırma lazim Tam odaklanamadim Bir dahakine daha yüksek yaparım Bunlar dışında
  11. phxey41

Bilgisayarcı lar tam kapnmada hafta içi acıkmı

Soru yukarda
  12. phxey41

Anneye alınacak hediyeler hem doğum günü hemde anneler günü

Neyi beğenmemisim
  13. phxey41

Bunlar basit kulaklik var
  14. phxey41

Sizce ne alabilirim 100 150 TL arası