Neler Yeni

Valorant hesabım çalındıktan sonra ne oldu? (Part 2)

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa
arkdaşlar bildiniz gibi bundan 5 gün önce bunla ilgili bi konu açtım özetliyim isterseniz

ben arkadaşımla valorant hesabı takas ettim tartısma cıktı yarını destege mesaj atıp hesabını geri almış ve ben hesapsız kalmıstım hesaba yatırdım miktar(500tl)
foruma bununla ilgili soru sordum ve birçok cevap geldi
kimisi cocu doverk al bazıları
kimisi eski cocu verdin hesabı al
kimisi destege mesaj at dedi
ve dowmek dısında olan hersyi yaptım:)
bende cocua verdım hesabı geri aldım fakat hala birz zarardayım (bıcak parası zarardayım) ama sonucta buda ıyıdır
ve benim takasla aldım hesabı riot vermedi :( 2 farklı kısıde doğrulayabiliyo diye

işin komik tarafı cocuk engeli kaldırıp hesabı ıstıyo diyom sende benim hasbımı at vereyim diyom hesapı diyo bende değil vebenim aileme şikayet edecm diyo asdasdasd
ben onunla sert konustum hesabı calacak tek kısı o oldunu kanıtım oldunu soyledım zaman mesaj atmayı bıraktı

-----------yani işin özü 500tl degıl zararım 200 tl :)------------------- yadımlarından dolayı herkese tessekur ederim

thejaws61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Bilgin
arkdaşlar bildiniz gibi bundan 5 gün önce bunla ilgili bi konu açtım özetliyim isterseniz

ben arkadaşımla valorant hesabı takas ettim tartısma cıktı yarını destege mesaj atıp hesabını geri almış ve ben hesapsız kalmıstım hesaba yatırdım miktar(500tl)
bende cocua verdım hesabı geri aldım fakat hala birz zarardayım (bıcak parası zarardayım) ama sonucta buda ıyıdır
ve benim takasla aldım hesabı riot vermedi :( 2 farklı kısıde doğrulayabiliyo diye

işin komik tarafı cocuk engeli kaldırıp hesabı ıstıyo diyom sende benim hasbımı at vereyim diyom hesapı diyo bende değil vebenim aileme şikayet edecm diyo asdasdasd
ben onunla sert konustum hesabı calacak tek kısı o oldunu kanıtım oldunu soyledım zaman mesaj atmayı bıraktı

-----------yani işin özü 500tl degıl zararım 200 TL :)------------------- yadımlarından dolayı herkese tessekur ederim
Kanka benimkide çalındı zamanında geri aldım ama şöyle sıkıtnı var o riot account paneli adamda açıksa o her türlü alır bende öyle oldu bi o aldı bi ben zaten ondan sonra çarım perma yedi.O riot account kısmını açık bırakman lazım.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem

-----------yani işin özü 500tl degıl zararım 200 TL :)------------------- yadımlarından dolayı herkese tessekur ederim
Valorant desteği tam. Bilmiyorum fakat lol destek de benimde hesabım çalınmıştı üstüne e postam da çalınmıştı farklı bir hesapla account girip desteğe mesaj atarsan ama teknik destek bölümünden hesabın içindekileri vb neleri hatırlarsan onlar sana dönüyor

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İNDİRİMLİ & ÜCRETSİZ OYUN kategorisi ne alaka?

Top Bottom