Xxkuferdexx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 126
- İsim
- Mustafa
arkdaşlar bildiniz gibi bundan 5 gün önce bunla ilgili bi konu açtım özetliyim isterseniz
ben arkadaşımla valorant hesabı takas ettim tartısma cıktı yarını destege mesaj atıp hesabını geri almış ve ben hesapsız kalmıstım hesaba yatırdım miktar(500tl)
foruma bununla ilgili soru sordum ve birçok cevap geldi
kimisi cocu doverk al bazıları
kimisi eski cocu verdin hesabı al
kimisi destege mesaj at dedi
ve dowmek dısında olan hersyi yaptım
bende cocua verdım hesabı geri aldım fakat hala birz zarardayım (bıcak parası zarardayım) ama sonucta buda ıyıdır
ve benim takasla aldım hesabı riot vermedi 2 farklı kısıde doğrulayabiliyo diye
işin komik tarafı cocuk engeli kaldırıp hesabı ıstıyo diyom sende benim hasbımı at vereyim diyom hesapı diyo bende değil vebenim aileme şikayet edecm diyo asdasdasd
ben onunla sert konustum hesabı calacak tek kısı o oldunu kanıtım oldunu soyledım zaman mesaj atmayı bıraktı
-----------yani işin özü 500tl degıl zararım 200 tl ------------------- yadımlarından dolayı herkese tessekur ederim
ben arkadaşımla valorant hesabı takas ettim tartısma cıktı yarını destege mesaj atıp hesabını geri almış ve ben hesapsız kalmıstım hesaba yatırdım miktar(500tl)
foruma bununla ilgili soru sordum ve birçok cevap geldi
kimisi cocu doverk al bazıları
kimisi eski cocu verdin hesabı al
kimisi destege mesaj at dedi
ve dowmek dısında olan hersyi yaptım
bende cocua verdım hesabı geri aldım fakat hala birz zarardayım (bıcak parası zarardayım) ama sonucta buda ıyıdır
ve benim takasla aldım hesabı riot vermedi 2 farklı kısıde doğrulayabiliyo diye
işin komik tarafı cocuk engeli kaldırıp hesabı ıstıyo diyom sende benim hasbımı at vereyim diyom hesapı diyo bende değil vebenim aileme şikayet edecm diyo asdasdasd
ben onunla sert konustum hesabı calacak tek kısı o oldunu kanıtım oldunu soyledım zaman mesaj atmayı bıraktı
-----------yani işin özü 500tl degıl zararım 200 tl ------------------- yadımlarından dolayı herkese tessekur ederim