GÖRSEL TEMSİLİDİR!
mauspad arıyorum beyaz setupıma uyucak şekilde ancak çok bilgim yok. Fps rekabetçi, hikayeli, similasyon, savaş her türlü oyunu oynarım aim için kayması önemli yani. Hybrid öneriyorlarmış sanırım onun için. Şimdiden teşekkürler
Dostlar selam iyi forumlar. Hobi olarak fiyat performans sistemler toplayıp satmak istiyorum. Elimde liseden kalma bilişim mezunu olduğum için sistem söküp takma ve toplama yetkilerini kapsayan bir sertifikam var. Bu sertifikayı da kullanarak hem vakit geçirmek için sistem toplayıp kâr marjı...
Hocam temiz birakiyor arkadaşım yapıyor ben beceremedim fazla mt2 bilgim olmadığı için. Cuma aksam 9 da açılıyor genelde sunucular o saatte oturuyo 3 4 gün çok sağlam tutuyo gerekirse yatırım da yapiyo sonra düşürdüğü itemleri satiyo güzel kâr bırakıyor
Metin2 pvp sunucularını kovala, sadece 1 haftanı bile ayirsan ( düzgün bir şekilde) o sitelerin vereceği paranın kat kat fazlasını kazanırsın. Öğren arastir bilen insanlarla konus
Arkadaşım çalışıyor 5 6 gibi gidip salonu hazırlıyorlar, yemekli ise vakti geldiğinde yemek dağıtıp kendileri yemek yiyorlar. Sonra tabakları toplayıp vakti gelince pasta dağıtıp pasta da yiyorlar. Onları da toplayıp kapanışa geçiyorlar. Yani 5 6 da başlayıp 12 1 gibi bitirip bin TL...