Görev yap para kazan sitesi arıyorum

Maratirmi

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi görev yapıp para kazanabileceğim siteleri arıyorum, önceki yıllarda yaparak güzel bi cep harçlığı çıkarıyordum ancak şuan aklıma o tarzda hiçbir site gelmiyor. Rica etsem bana bu şekilde siteleri önerebilir misiniz? (youtube video izle, instagram gönderisini beğen para kazan mantığında olanları arıyorum, uygulama veya anketli değil). Şimdiden teşekkür ederim.

Metin2 pvp sunucularını kovala, sadece 1 haftanı bile ayirsan ( düzgün bir şekilde) o sitelerin vereceği paranın kat kat fazlasını kazanırsın. Öğren arastir bilen insanlarla konus

Metin2 pvp sunucularını kovala, sadece 1 haftanı bile ayirsan ( düzgün bir şekilde) o sitelerin vereceği paranın kat kat fazlasını kazanırsın. Öğren arastir bilen insanlarla konus
aradığım şey o tarz emek harcamam gereken şeyler değil hızlıca 5-10 dk da yapıp çıkabileceğim birşeyler arıyorum.

aradığım şey o tarz emek harcamam gereken şeyler değil hızlıca 5-10 dk da yapıp çıkabileceğim birşeyler arıyorum.
Öyle bişey yok bı ara kwai diye uygulama vardı 2020 de onda vido izleyene para atıyordu ordsan bı 400 tl.vurmustum başkada

İyi para bırakıyor mu
Hocam temiz birakiyor arkadaşım yapıyor ben beceremedim fazla mt2 bilgim olmadığı için. Cuma aksam 9 da açılıyor genelde sunucular o saatte oturuyo 3 4 gün çok sağlam tutuyo gerekirse yatırım da yapiyo sonra düşürdüğü itemleri satiyo güzel kâr bırakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,072
Üyeler
183,517
Son üye
en7swz
Geri