Arama sonuçları: *

1. S

TP-LINK UB500 Yazılımı Var Mı?

Daha denemedim FC 24'de şimdi açıyorum oyunu da; yalnızca böyle bir programın varlığını okumuştum.
  2. S

TP-LINK UB500 Yazılımı Var Mı?

Dostlar selam xbox kontrolcüm için bu ürünü aldım şu an kullanıyorum ama forumda okuduğumda bunun bir yazılımı var(mış) ve oradan gecikmeyi azaltan bir ayar yapabiliyormuşuz diye okumuştum ancak webde bulamadım. Sadece driver'ını kurdum. Varsa atarsanız sevinirim teşekkürler.
  3. S

Darboğaz Neden Çözünürlük İle Değişiyor?

Darboğaz mantığını biliyorum, aslında sormak istediğim şu. Nihai amaç işlemci yükünü azaltıp ekran kartı ile dengelemek ise bunu daha düşük bir çözünürlükte, ki düz mantık gücünün daha altı bir çözünürlükte neden oynanamıyoruz?
  4. S

Darboğaz Neden Çözünürlük İle Değişiyor?

Dostlar selam, merak ettiğim için konu açmak istedim. Örneğin 4070 i5 12400F ikilisini 2K kullanınca darboğaz yapmıyor ancak 1080p de bir miktar darboğaz oluyor. Elimizde güçlü işlemci güçlü ekran kartı va, 2023 yılındayız. Neden 1080p darboğazsız oyun oynanamıyor? Mantığı ile anlatabilecek var mı?
  5. S

Annem benimle hiç ilgilenmiyor

Biz de derdimiz var sanıyoruz, harbi üzüldüm. Yanlış anlama ama babaların tabiri caizse deliliği nispeten her babada var ama insanın annesi senin anlattığın gibi ise hayatı 3 kat 5 kat daha zor oluyordur eminim. Geçmiş olsun :(
  6. S

4-5 Liraya Satılan Lisans Anahtarları Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, forumda 2-3 gündür konusunu görüyorum ve bir takım bilgiler vermek istiyorum bu konuda. Öncelikle 4-5 liraya aldığınız lisanslar yüksek ihtimalle veri çalıntısı w*rez lisanslar. Bu tür lisansları satın aldığınızda çoğu zaman lisans anahtarını birden fazla cihazda kullanabilirsiniz...
  7. S

Ücretsiz Test Yayını veren İPTV Önerisi

evet bana da yardımcı olmuştu, öneririm rahatlıkla.
  8. S

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

@ByEfe04 dava açmaya başlamışsındır diye düşünüyorum. Durum nedir?
  9. S

Ben de tam tersine paraların ödeneceğini fakat mağduriyetin çok sık yaşanacağı düşüncesindeyim. Linkini spam hesap ile şişirmemişsin, telegramda paylaşmışsın. Senin linkini kaydeden bir çok kişi fake hesap. Sırf buna dayanarak bile sana para vermeme hakkına sahip. Ayrıca kampanya üzerinde her...
  10. S

10 ürün maddesinin eklenmemiş olması yasal olarak bir hak tanımaz kullanıcıya, böyle bir şey var mı yok mu ondan da emin değilim zaten. Müşteri hizmetlerine sormuşlar o öyle demiş, fotoğraf dönüyor internette. Ayrıca kimsenin geçip köşede oturmasına gerek yok. Canları isterse öderler, istemezse...
  11. S

Ben paranız yatmayacak kandırıldınız demedim, yatmaması halinde kimsenin yasal bir hak iddia edemeyeceğini söyledim. Alıntıladığım mesaj da onun hakkındaydı zaten, uzatılmış bir durum yok. Herkes fikrini söylüyor.
  12. S

forumda ingilizcesini geliştirmek isteyenler

Kim ne derse desin, vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçiren biri orta düzeyde İngilizce öğrenememişse boşa vakit geçirmiş demektir. Hiç oturup ingilizce çalışmadım. Minecraft oynadım basbayağı, sanırım o şekil öğrendim. Ne var ne yoksa oradan öğrendim. Tabi sonradan okulda aldığım eğitim...
  13. S

Sen şimdiden dava açmaya başla, 200 kat fazlasını alırsın (y)
  14. S

Sen nereye haklı oluyorsun, hayal kurma.
  15. S

Kimse hayal kurmasın dava açıp şu kadar katını alırım, bu kadar katını alırım diye. Trendyol keriz zaten, parayı vermeyecek siz de 200 katını alacaksınız. Cool story. 1597964234 10 ürün olmalıymış bir koleksiyonda internette dolaşıyor, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
  16. S

Böyle bir konu açılmış insanlar fikrini beyan ediyorsa uzatırım, size ne? Bu konu neden var?
  17. S

En az 2000 kat fazla alırsın, linkine tıklayan diğer kişileri de çağırırsın davaya.
  18. S

Yaşın kaç dava açıyorsun merak ettim. Fotoğraftaki sensen 18 altı gibi duruyorsun. Ayrıca adamlar kampanyayı durdurma iptal etme gibi hakların tümüne sahipler kime ne için dava açıyorsun :) ? 1597963232 10 ürün altına para yatmıyor, bir koleksiyonda minimum 10 ürün olmalıydı :(
  19. S

7. kural tam olarak neleri kapsıyor?

Evet ben de paylaşacağı içerik için dedim. Bunu sorgulayan birinin faydasız bir içerik paylaşacağını düşünmediğimi belirttim.
  20. S

7. kural tam olarak neleri kapsıyor?

Aksine kuralları okuyup sorguladığı için yararlı bir şey olduğunu düşünüyorum, tebrik ederim konu sahibini.
Top Bottom