Furkan1461
80+ Silver
kural 7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar. Bu kural neleri içine alıyor?
@White Ravens
@White Ravens
Bilgi vermek için olan bir video rehber gibi? Onlar da dahil mi?''Arkadaşlar ''Şilikşilokloklok'' diye bir Yutub kanalım var, slime videoları çekiyorum abone olur musunuzzz?'' gibi şeyleri kapsıyor.
Bilgi vermek için olan bir video rehber gibi? Onlar da dahil mi?
Yararlı olması aslında kişiden kişiye değişecektir. Bunun için bir kriter var mı?Gerçekten yararlı bir içerikse onu kapsamıyor.
Öyle dediğine göre yararlı değil anlaşıldıYararlı olması aslında kişiden kişiye değişecektir. Bunun için bir kriter var mı?
Aksine kuralları okuyup sorguladığı için yararlı bir şey olduğunu düşünüyorum, tebrik ederim konu sahibini.Öyle dediğine göre yararlı değil anlaşıldı
Öyle dediğine göre yararlı değil anlaşıldı
Gereksiz konu açıp insanları meşgul etmek istemiyorum ve hata yapmakta istemediğim için tüm ayrıntıları sorma gereği duydum.Aksine kuralları okuyup sorguladığı için yararlı bir şey olduğunu düşünüyorum, tebrik ederim konu sahibini.
Hayır paylaşacağı içeriği diyorum ben.Aksine kuralları okuyup sorguladığı için yararlı bir şey olduğunu düşünüyorum, tebrik ederim konu sahibini.
Evet ben de paylaşacağı içerik için dedim. Bunu sorgulayan birinin faydasız bir içerik paylaşacağını düşünmediğimi belirttim.Hayır paylaşacağı içeriği diyorum ben.
İsterseniz konuyu açıyım eğer yararsız bulunursa kaldırırsınız. Uygun mudur?Hayır paylaşacağı içeriği diyorum ben.
Acayip merak ettim ne paylaşacaksın?İsterseniz konuyu açıyım eğer yararsız bulunursa kaldırırsınız. Uygun mudur?