Arama sonuçları: *

1. silent666

35 tl rdr2 gerçek mi?

Aile paylaşımlı hesap veya çalıntı hesap veriyorlar.
  2. silent666

intiharın afı olur mu

Ölünce,doğmadan ne isen o olacaksın. Yani hiçliğe karışacak ruh dediğimiz ama aslında beyin olan şey. Fiziksel olarak da vitamin olacaksın. Öldükten sonra ne olduğunu hiçbir zaman görmeeyeceksin çünkü sistematik çalışan bir beyinin olmayacak.
  3. silent666

intiharın afı olur mu

İslama göre eğer müslüman ölürsen cehennemde biraz takıldıktan sonra cennete gideceksin. Ama cehennemde ne kadar takıldığın işlediğin günahlara bağlı. Ama ben Kuranın mealini okudum ve intiharla alakalı bir ayet gördüğümü hatırlamıyorum. Ama sana tavsiyem nedenlerden bağımsız bir mutsuzluğum...
  4. silent666

Dine inanmayan arkadaşın olması

Hocam ben Caner Taslaman gibi reformistleri pek kale almıyorum. Bana ayet lazım. Tefsir vs. dinlemiyorum.
  5. silent666

Maide suresi 51. ayet. Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Yahudi ve hristiyan ysaksa ateist de yasaktır.
  6. silent666

Hocam İslam dinine göre yasak bir olaydır.
  7. silent666

Para Kazanma

Kimsenin dediğine kulak asma. Dalga geçen,seni üzen herkesle iletişimini kes.
  8. silent666

Para Kazanma

Kanka hesap al sat olaylarından 1 ayda 700-800 tl kar edebilmiştim. Ama sıkıntılı işler. 2 kişi beni siber suçlara şikayet etmişti. Pek bulaşma derim.
  9. silent666

Herkes yasadigi yeri yazsın

Dün geldi DA 2 ama henüz montajını yapmadım bugün yapıcam. Şuan laptoptayım.
  10. silent666

Az çok bilgim var dostum.
  11. silent666

Hatay/İskenderun
  12. silent666

Gelecekte kendini nerede goruyorsun ?

Güzel bir üniversitede görev yapan bir akademisyen.
  13. silent666

Dolar düşer mi?

Merkez bankasının yıl sonu dolar tahmini 7.02. Düşeceğini hiç sanmıyorum.
  14. silent666

Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

4 sene olacak Samsung Galaxy S7 Edge.
  15. silent666

DA-Sistem 2 kargoya verildi, herkese teşekkürler

Benimki de dün akşam verildi. Umarım sağlam bir şekilde elimize ulaşır.
  16. silent666

LGS taktik Pls

Verebileceğim tek taktik yapamadıklarını sıkma,boş bırak. Ben yapamadıklarımı full sıktım 90/90 yaptım diye belki de fen lisesini kaçırdım.
  17. silent666

Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Kehf suresi 103. ayetten okumaya başla. Amelleri boşa gitmiş olanlardır yazıyor. Yani İslam dinine göre İslama inanmayan herkes cehennemliktir.
  18. silent666

Geliyor Gelmekte Olan...

Dostum hangi sene girdin bilmiyorum ama lgs nin ilk yapıldığı sene sayısal gerçekten zordu bence.
  19. silent666

Geliyor Gelmekte Olan...

Daha öncesinde ertelenmeliydi.
  20. silent666

Geliyor Gelmekte Olan...

Ne yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Hem öğrencilerin sınavdaki durumu hem de sağlığı için en azından temmuza dek ertelenmeliydi. O kadar emeğe yazık oldu...
Top Bottom