EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,427
Nvidia Ceosu ile az iş çevirmedim.Ayıp olmasın diye 2060s öneriyorum.Icimden bir ses amd sisizip Nvidia icin firmayi iflas ettireceksin diyor ama![]()
Nvidia Ceosu ile az iş çevirmedim.Ayıp olmasın diye 2060s öneriyorum.Icimden bir ses amd sisizip Nvidia icin firmayi iflas ettireceksin diyor ama![]()
Suan ki avukatlari gorunce icim karariyorYa avukat olmak, ya da konservatuvar okumak![]()
yesssGrove street.
MalesefSuan ki avukatlari gorunce icim karariyor
Ön yargı değil masa başında oturmaktan kat kat kat daha yorucuneden çöpçulere karşı burda bi ön yargı var onlar alnının teriyle para kazanan insanlar
O anlamda değil çöpçülük en şerefli meslek.Başkalarının arkalarını siliyorsun resmen.Ön yargı değil masa başında oturmaktan kat kat kat daha yorucu
Hayat düzelmiş ekonomi düzelmiş siyaset düzelmiş ülkede oyun geliştiren ekip kurulmuş(Bolca kişi aliyorlar) katilirdim elimden geleni yaparım Herkesin sayesinde Güzel.bi yarış oyunu yapardikSoru baslikta. Ben kendimi ingilizce'mi gelistirip yurt disinda her hangi bir firma'da yazilim muhendisi olarak goruyorum.
SameSoru baslikta. Ben kendimi ingilizce'mi gelistirip yurt disinda her hangi bir firma'da yazilim muhendisi olarak goruyorum.