Rennes
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 12,138
Amin, inşallah. Seninde. Bir de bu klavye hala düzelmedi mi? Ne zaman düzeltcen?Inşallah butun planlarin yollunda gider
Amin, inşallah. Seninde. Bir de bu klavye hala düzelmedi mi? Ne zaman düzeltcen?Inşallah butun planlarin yollunda gider
Bende ilk olarak onu dusundum anime izleyen kisiler genelde japonya gitmek istiyorbu arada ben de Japonyada olmak isterdim ya. Animelerden dolayı bir kültür merakı var bir heves uluslararası vet olmak. Hergün hergün youtubeda uzak doğu deniz mahsülleri videoları izliyorum XD
İnşallah olur kardeşim.Benim hedef Hacettepe.
Turkce yapinca Telefon resetleniyor acilinca yine ayniAmin, inşallah. Seninde. Bir de bu klavye hala düzelmedi mi? Ne zaman düzeltcen?![]()
Hmm.Garip.Turkce yapinca Telefon resetleniyor acilinca yine ayni
Evet kesinlikle, hayatım boyunca bir kere bile oturup anime izlememiş biri olmama rağmen Japonya bana çok büyülü bir yer gibi geliyor, ölmeden önce ne yapıp edip gitmek istiyorum. Hatta belki orada yaşamak bile olabilir.Japonya'da olmak istiyorum. O olmazsa PC başında.
İşlemci.Sen Nvidia fanboyu degil'miydin![]()
Grove street.mahhallemde arkadaşlarımla mahallemize sahip çıkıyoruz
Icimden bir ses amd sisizip Nvidia icin firmayi iflas ettireceksin diyor amaİşlemci.
neden çöpçulere karşı burda bi ön yargı var onlar alnının teriyle para kazanan insanlarEmin ol üni mezunu oluo iş bulamayıp çöpcü olanda vardır 85 milyonun içinde.