ahmetkoklu
80+
- Reaksiyon skoru
- 190
18 yasindayim son senem bitecek artik 2 3 ay sonra. Kiz olsun erkek olsun fark etmeden hic birinin bir hedefi yok. Kimisi babasinin mesleginden devam ediyor birsey diyemem guzel birsey ama cogunlugu asgari ucretle bile calismamış kisiler çoğu. Kendini gelistiren biri ya da nazik konusan birini görseler, üstüne çullanip nazik konustugu icin dalga geciyorlar. Sirf kro p2ç gibi davranmiyor diye. Kiz tarafida ayni sekilde telefondan internetten ya da gercek hayatta 20 25 yasinda erkeklere gidip (17 19 yas arasinda kizlarin hepsi) onlari elinde oynatacagini dusunuyorlar. Gecen yillarda iyi saygili bir cocuk vardı hukuk kazanmisti oraya gitmisti millet arkasindan bu cocuk s2f s2lak masum birseydi bu nasil gitmis diye cildiriyorlardi. Tam 4 yil boyle bir ortamda okudum sadece internette arkadas olup konustugum kisiler gercekten kendini bir alanda gelistirip yuruyen insanlar vardi. Yani ben disarida bazik beyfebdiyim her zaman yillardir. Ama boyleyim diye bu beni ezik ve insanlara kendimi kullandirtan biri yapmaz ergenliktenmi bilmiyorum bagirip cigirip kufreden kişiyi uyanik akilli ve zeki olarak goruyorlar.
Hepsi birbirinin arkasindan konusup ben su cocugu elimde oynatirim onun yaşı daha 20 (kendide 17 yasinda) ya da ben bu yasta daha cocuk mocuk bakamam triplerine giriyorlar. Biri birsey dese 10 15 kisi o kisiyi dovdurtmeye calisan kisilerde var. Bazilari hariç.. Sizin düşünceleriniz neler.
Hepsi birbirinin arkasindan konusup ben su cocugu elimde oynatirim onun yaşı daha 20 (kendide 17 yasinda) ya da ben bu yasta daha cocuk mocuk bakamam triplerine giriyorlar. Biri birsey dese 10 15 kisi o kisiyi dovdurtmeye calisan kisilerde var. Bazilari hariç.. Sizin düşünceleriniz neler.