Gelecekte kendini nerede goruyorsun ?

Boş yere derken o kadar ter döküp sagari ücretle geçinen insanlar var.
Hakeden hakettiğini almalı fakat bizim ülkede öyle değil adam masa başından 20k para alıyo sokak sokak gezen çöpcü 3 4k para alıyor.
Hocam onlar da küçükken sallamıyor dersleri, sonra elde bir şey yok ne olsam derken çöpcü oluyorlar. Herkes ne ekerse onu biçer.

Hocam onlar da küçükken sallamıyor dersleri, sonra elde bir şey yok ne olsam derken çöpcü oluyorlar. Herkes ne ekerse onu biçer.
Emin ol üni mezunu oluo iş bulamayıp çöpcü olanda vardır 85 milyonun içinde.

Kendimi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Genel Cerrahi Bölümünden 28 yaşında mezun olmuş, 32 yaşında uzman olmuş olarak görüyorum. Okulumu bitirince hemen evlenip (mümkünse doktor bir eş ile) çoluk çocupa karışmak istiyorum. İlk başta devlet hastanelerinde, sonra özel hastanelerde çalışıp adımı duyurduktan sonra özel kliniğimi açarak Avrupa'da yaşamak istiyorum. (Ülkenin o zaman ki durumuna göre Avrupa'ya gideceğim.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoktur hocam, üniversite mezunu olup iş bulamayan çok insan var ama çöpcü olan yoktur.
İnanır mısın bilmem ama var.

Neden japonya ? Merak ettim
bu arada ben de Japonyada olmak isterdim ya. Animelerden dolayı bir kültür merakı var bir heves uluslararası vet olmak. Hergün hergün youtubeda uzak doğu deniz mahsülleri videoları izliyorum XD

Boş yere derken o kadar ter döküp sagari ücretle geçinen insanlar var.
Hakeden hakettiğini almalı fakat bizim ülkede öyle değil adam masa başından 20k para alıyo sokak sokak gezen çöpcü 3 4k para alıyor.
İşte o yüzden diyorum mecliste adamlar ellerini sadece kaldırıp boş boş geveliyorlar ve 25 bin tl ya da daha üstünü kazanıyor. Bedavadan kazanmak varken neden yorulasın? Göz var nizam var. Bir kere oto sanayi ya da market işletseniz milletvekili, devlet memuru olmak istersiniz. Acayip yorucu acayip baş ağrıtıcı meslekler. Bu yüzden okuyup hayatını kurtaracaksın.

Kendimi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Genel Cerrahi Bölümünden 28 yaşında mezun olmuş, 32 yaşında uzman olmuş olarak görüyorum. Okulumu bitirince hemen evlenip (mümkünse doktor bir eş ile) çoluk çocupa karışmak istiyorum. İlk başta devlet hastanelerinde, sonra özel hastanelerde çalışıp adımı duyurduktan sonra özel kliniğimi açarak Avrupa'da yaşamak istiyorum. (Ülkenin o zaman ki durumuna göre Avrupa'ya gideceğim.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnanır mısın bilmem ama var.
Inşallah butun planlarin yollunda gider

Benim hedef Hacettepe.

Yoktur hocam, üniversite mezunu olup iş bulamayan çok insan var ama çöpcü olan yoktur.
85 milyon küçük bir rakam değil.V
İşte o yüzden diyorum mecliste adamlar ellerini sadece kaldırıp boş boş geveliyorlar ve 25 bin TL ya da daha üstünü kazanıyor. Bedavadan kazanmak varken neden yorulasın? Göz var nizam var. Bir kere oto sanayi ya da market işletseniz milletvekili, devlet memuru olmak istersiniz. Acayip yorucu acayip baş ağrıtıcı meslekler. Bu yüzden okuyup hayatını kurtaracaksın.
Hakeden hakettiğini kazanmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,575
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri