Boş yere derken o kadar ter döküp sagari ücretle geçinen insanlar var.
Hakeden hakettiğini almalı fakat bizim ülkede öyle değil adam masa başından 20k para alıyo sokak sokak gezen çöpcü 3 4k para alıyor.
Kendimi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Genel Cerrahi Bölümünden 28 yaşında mezun olmuş, 32 yaşında uzman olmuş olarak görüyorum. Okulumu bitirince hemen evlenip (mümkünse doktor bir eş ile) çoluk çocupa karışmak istiyorum. İlk başta devlet hastanelerinde, sonra özel hastanelerde çalışıp adımı duyurduktan sonra özel kliniğimi açarak Avrupa'da yaşamak istiyorum. (Ülkenin o zaman ki durumuna göre Avrupa'ya gideceğim.)
bu arada ben de Japonyada olmak isterdim ya. Animelerden dolayı bir kültür merakı var bir heves uluslararası vet olmak. Hergün hergün youtubeda uzak doğu deniz mahsülleri videoları izliyorum XD
Boş yere derken o kadar ter döküp sagari ücretle geçinen insanlar var.
Hakeden hakettiğini almalı fakat bizim ülkede öyle değil adam masa başından 20k para alıyo sokak sokak gezen çöpcü 3 4k para alıyor.
İşte o yüzden diyorum mecliste adamlar ellerini sadece kaldırıp boş boş geveliyorlar ve 25 bin tl ya da daha üstünü kazanıyor. Bedavadan kazanmak varken neden yorulasın? Göz var nizam var. Bir kere oto sanayi ya da market işletseniz milletvekili, devlet memuru olmak istersiniz. Acayip yorucu acayip baş ağrıtıcı meslekler. Bu yüzden okuyup hayatını kurtaracaksın.
Kendimi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Genel Cerrahi Bölümünden 28 yaşında mezun olmuş, 32 yaşında uzman olmuş olarak görüyorum. Okulumu bitirince hemen evlenip (mümkünse doktor bir eş ile) çoluk çocupa karışmak istiyorum. İlk başta devlet hastanelerinde, sonra özel hastanelerde çalışıp adımı duyurduktan sonra özel kliniğimi açarak Avrupa'da yaşamak istiyorum. (Ülkenin o zaman ki durumuna göre Avrupa'ya gideceğim.)
İşte o yüzden diyorum mecliste adamlar ellerini sadece kaldırıp boş boş geveliyorlar ve 25 bin TL ya da daha üstünü kazanıyor. Bedavadan kazanmak varken neden yorulasın? Göz var nizam var. Bir kere oto sanayi ya da market işletseniz milletvekili, devlet memuru olmak istersiniz. Acayip yorucu acayip baş ağrıtıcı meslekler. Bu yüzden okuyup hayatını kurtaracaksın.