Gelecekte kendini nerede goruyorsun ?

Asgari ücretle çalışan fabrika işçisi. Sağlıkta problem çıkmazsa allah izin verirse pöh veyahut uzman çavuş yada.

Devlet memuru olup masaya bacak bacak üstüne atan bedavadan para kazanan devlet adamı görüyorum kendimde. Umarım olabilirim. Boş yere çalışıp kendimi yormak istemiyorum. Olmazsa Özel harekat - Polis.

Devlet memuru olup masaya bacak bacak üstüne atan bedavadan para kazanan devlet adamı görüyorum kendimde. Umarım olabilirim. Boş yere çalışıp kendimi yormak istemiyorum.
Knk az yalakalik yapman lazim yoksa zorlanirsin

Yalıkavaktaki yazlığımın bahçesinde çardağıma oturmuş nargile içiyor olarak görüyorum normaldede gidiyorum ancak iş yoğunluğundan dolayı 10-15 kalabiliyorum :)

Yalıkavaktaki yazlığımın bahçesinde çardağıma oturmuş nargile içiyor olarak görüyorum normaldede gidiyorum ancak iş yoğunluğundan dolayı 10-15 kalabiliyorum :)
Ben rahatladim

Devlet memuru olup masaya bacak bacak üstüne atan bedavadan para kazanan devlet adamı görüyorum kendimde. Umarım olabilirim. Boş yere çalışıp kendimi yormak istemiyorum. Olmazsa Özel harekat - Polis.
Boş yere derken o kadar ter döküp sagari ücretle geçinen insanlar var.
Hakeden hakettiğini almalı fakat bizim ülkede öyle değil adam masa başından 20k para alıyo sokak sokak gezen çöpcü 3 4k para alıyor.

Japonya'da olmak istiyorum. O olmazsa PC başında :D.

salıp yatmazsam Veteriner olarak.

Geri