yusuf544
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 554
Hocam birtek kızlarla konusamiyorsaniz bence sıkıntı deil bende lise 3 um hala kizlarla konuşmam ve konuşamam zaten ve kız arkadaşı edinmek bana kalırsa gereksiz bir şey.dost zaten yok birçok kişi yalancı kendi çıkarı için konuşur sahte dostlar vardır veya fazla yalnız kalıp kafayı yememek için birkaç samimi tarzı arkadaşın olur.benimde dostum yok birkaç arkadaşım var samimi değilim zaten fazla.yani işin özeti yalnızlık çok huzur verici bir şey bana kalırsa tek başıma dolaşmak tek başıma bir yere gitmek tek başıma dışarda oturmak temiz hava almak ve etrafa bakmak bana çok huzur veriyor kimse boşuna kafanı agritmiyor sen sırf ayıp olmasın diye yanındakini dinlemiyorsun sadece sen ve etrafındaki huzur verici sessizlik mükemmel bir şey yaa canım çekti şuan.Tesekkurler uzun uzun yazdiginiz icin kendim son senem sinava calisiyorum su an tyt icin.
Ya bir kizla eb son ilkokulun sonlarinda konusmusumdur yani o zamanlara kadar. Hatta ortaokuldada kizlara cevher gibi goruyordum liseye kadar boyle devam etti. Kiz guzeldi misal, o zamanki ogrenciler kizin sacini cekip vururlardi, derdim neden ona vurup sacini cekmek yerine konusup sevgili olmuyorlar sarilmiyorlar vb. Diyordum. Cunku sessizlik dolayisiyla hic biri bana bakmazdi bende kimse ile konusmadim zaten, 2 kere fln bir kizla dibimde oturmustu yab siramdaydi benimle konusuyordu yeni gelmisti bendeonla konusuyordum ilk defa bir kiz baan bu kadar yakin oturup konusmustu, yuzunun tum ayrintilariyla goruyordum yuzune bakinca asiri derecede adrenalin olusmustu icimde cok garip olmustum bundan 4 yil once fln olmustu. İnsanlar bir kizi neden sevmez konusmaz yuz vermez demeye basladim kendi icimde.