Clayz
80+ Silver
calıstıgın ıste evden aynı benım gıbı ıs pc normal ev yasamı herneyse unıversıteye gıdıcekmısın bılmıyorum ama orda kesınlıkle gıdersen cevren olucagına emınım benım bı kuzenım vardı benden buyuk cok asosyal hep ıce kapanık suan benım gıbı
herıf unıye gıttı baya cevresı oldu suan kız arkadasıda var herneyse onun dısında kız konusuna gelırsek bende ısterım bı kızla vakıt gecırmek sarılmak opmek ama olmuyo karsı cınsı gordugum zaman dırek sohbetı kapatıp ordan uzaklasıyorum oda cok nadır sohbet momentum yanı ahaha ama evde oturarak bırının benı ya da benım bırını bulamayacagımıda bılıyorum ama hala aynı seylerı yapmaya devam edıyorum en son 1 arkadasımla dısarı cıktıgımda gecen sene hazırandı pc almıstı onlarla ugrasmıstık cevremdekı herkes bu cocuk ılerde evlenmez arkadası yok dıyo hakılarda aslında hatta soyle soylıyım herkes yanımda bırını gormedıgı ıcın en son kızlardan hoslanmıyorum erkek kız yanı bı cınsıyete ılgım yok dıyıp gecıyorum
ıs o raddeye geldı ılerde evden calısmayı bırakırsam belkı bır cevrem olur ama sanmıyorum umarım unıye gıdersın ya da oturdugun yerın cevresıde ıyıdır benım oturdugum yerde hergun adam vuruluyo yanı cokta sosyal oluncak bıryerde degıl. ayrıca sahsen anksıyete ılaclarının ıse yaradıgını dusunmuyorum