Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Kuzenle evlenmek de ensesttir.

R Dünyası sizi çağırıyor. R25'ün ince ve atletik gövdesi, Yamaha'nın yarış kazdıran ikonik M1 MotoGP® motosikletinden ilham alan merkezi hava girişiyle donatılmıştır. Radikal güzel görünümü, aerodinamik yarış tarzı karenajı ve agresif ikili LED farlarıyla safkan R-Serisi genlerinin altını çizen...
  2. stereohearts

Sivrisinekler için düşündüğüm yöntem

İki sineğin de aktif olduğu saatler farklı, planın işe yaramaz
  3. stereohearts

Tipim nasıl? (SSli) (2 fotoğraf birden)

Kral bilgisayar mühendisine benziyon 🔥
  4. stereohearts

LCW part-full time maaş nedir

28 full 12-17 part, yemek ücreti 3120 part
  5. stereohearts

LCW parayı hem az veriyor hem de hiyerarşik olarak çok karışık ve herkes ondan bundan emir alıyor, aynı anda 6 tane belki 7 tane yönetici ile çalıştığını düşün öyle saçma bir yer. Biri bir şey diyor diğeri bambaşka bir şey yaptın diyelim iyi ama yapmadın diyelim neden yapmadın ben mi üstünüm o...
  6. stereohearts

LCW asla çalışılacak bir yer değil, şartları çok kötü. Mavi koton veya Zara’ya bi bak
  7. stereohearts

Kurtlu yeni dünya yedim bir şey olur mu?

Hayatın boyunca fark etmeden yaklaşık olarak 33.75 kilo böcek yemiş olacaksın, 7-8 gramını fark ettin bişey olmaz :D
  8. stereohearts

Makinada ayakkabı hangi ayarlarda yıkanır?

Ayakkabı makinada yıkanmaz, elde soğuk suyla yıkayabilirsin temizleyici köpük veya fairy ile
  9. stereohearts

Sanaldan ilişki olur mu?

Çok değerli bir abimin bir sözü var kimse üstüne alınmasın anlatayım; Bir adam eğer askere giderken sevgilisi varsa üzülür, o adamı çok kullanırlar. Bir adam eğer uzaktan da ilişki yürütebileceğine inanıyorsa üzülür, uzaktan çocuk yapabileceğine bile inanır. Tek kale maç oynanır hakem olmaz, 20...
  10. stereohearts

Yüzme Biliyor Musunuz

Boyumu geçen bir suda hayatta kalacak kadar biliyorum ama derinlik bi 5-6 metreye çıkarsa panikler boğulurum herhalde. Gerçi deniz beni zehirliyor alerjim var bazı mikroorganizmalara :/
  11. stereohearts

Büyüdüğünüzü ne zaman anladınız?

Önceden yaptığım hareketlerin çocukça gelmesi ve liselilerin bebe gibi gözükmeye başladığı zaman
  12. stereohearts

Forum üyeleri hangi oyunları oynuyor ? 👇

sadece cs2 1714512482 İnternet kafeden flaşbelleğe kısayolları atıp ta oyunları aldığını zanneden çocuk yaştaki benim masaüstü görüntüm:
  13. stereohearts

Hap Yutamayan Biri Nasıl Yutabilir

Küçük bir ekmek parçası al(tekte yutabileceğin kadar), hapı ekmeğin arasına koy. Ağzına at ve çiğnemeden yut, üstüne 1 bardak su dikle
  14. stereohearts

HAYVAN KLONLAMAK

Kurduğum cümleyi bir daha okusana :D Bence de dünya aslında düz ama kanıtımız yok. Öyle bir şey mümkün olsa Stephen Hawking kendini klonlamaz mıydı? Çok abartıyorsunuz bazen, gerçekçi olun
  15. stereohearts

HAYVAN KLONLAMAK

İnsan deneyi imkansız, hala kendimiz hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz
  16. stereohearts

HAYVAN KLONLAMAK

Klonlama aslında uzun süredir var, biyolojik olarak yapılıyordu yapay olarak yapacaklar artık
  17. stereohearts

İsmini değiştiren kullanıcılar isimlerini yazsın

OrdduSporrrCocuu :D
  18. stereohearts

Puma türkiye sitesi gerçek mi

Deichmannda çalışıyorum, Puma kramponları indirim döneminde 799 TL'ye kadar düştü son aylarda. 800-1500 arası bir sürü model atabilirim
  19. stereohearts

CIMBIZ VEYA ELLE KOPARILAN KIL KALİNLASİRMİ?

Kalınlaşmaz ancak aynı kökten birden fazla kıl çıkabilir bu yüzden kalınmış gibi gözükebilir. Cımbız yerine krem öneririm zira kıl köklerine zarar veriyor cımbız, daha o bölgeden kıl çıkma olasılığı düşer. Kaşta cımbız veya ip kullanın
Top Bottom