Arama sonuçları: *

1. stizzy

Neden mi "Türkiyeli"?

Ne mutlu Türküm diyene demiş Atatürk.
  2. stizzy

Neden mi "Türkiyeli"?

Biz Türk olarak devam👎
  3. stizzy

Video Editörlüğü Yapıyorum, Sorusu Olan?

Hocam işi nasıl buluyorsunuz, UpWorkden bakıyorum deniyorum bi türlü kabul etmiyorlar.
  4. stizzy

saçım çok sert nasıl yumuşar?

benimde saçım sertti şampuanı h&sden clearmen e geçtim ve duş sıklığını 2 güne indirdim yumuşama oldu ama büyük ihtimal şampuan kaynaklı
  5. stizzy

saçım çok sert nasıl yumuşar?

Kaç günde bir duş alıyorsun?
  6. stizzy

after effects video yavaş oynatılıyor

Videoyu renderlıyor. Video oynatma kısmının altında full,quarter vs olması gerek onu videoyla uğraşırken quartere al, işini bitirince izlemek için fulle al. Bilgisayarın ortalama bir bilgisayar galiba bunu yaparsan biraz daha sağlıklı olabilir.
  7. stizzy

Hangi dövmeyi tavsiye edersiniz?

Kedin varsa kedi yaptır en azından bi anlamı olur, ileride pişman olmazsın.
  8. stizzy

Telefon için duvar kağıdı önerisi

Şuan kullandığım sıktığı için böyle bir konu açtım dostlar.
  9. stizzy

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

Okulu yerden yere vurim bak tak pat put çat çıt uuuUuuuuuuu ulan okulu kim yaptı ulan he söyleyin Banaa uuuuuu dellendim kudurdum okulu bascam Uuuuuuuu kurt oldum sanki adsdassadas:::D bi alametle gelii wuuuuuu😃😃😃😃😃😃😃👌🏻🤘🏻👍🏻😏🔥😀
  10. stizzy

Arkadaşlar Rica Etsem bir okuyup yorum yapabilir misiniz

Bilmiyorum dostum.
  11. stizzy

Arkadaşlar Rica Etsem bir okuyup yorum yapabilir misiniz

18 yaş altı velisiz binmek sıkıntı diye biliyorum seni korkutmak amaçlı demedim ama doğru olabilir.
  12. stizzy

Tarihi geçmiş biber gazı kullanılır mı ?

Konu dışı ama ben küçükken nasıl aklımda kaldıysa babam eve gelip durduk yere biber gazı sıkmıştı hem ağlamıştık hem gülmüştük
  13. stizzy

Faceit hesap nasil silinir

Bu siteden contact reason>account and game>my account>deactivate my account. Sonra gerekli yerleri doldurun. https://support.faceit.com/hc/en-us/requests/new
  14. stizzy

Faceit hesap nasil silinir

Silinmiyor. Faceitin kendi sayfasında böyle bir şey yazması gerek ve kullanmadığın için bir şey olmaz ben kendimden örnek vereyim faceite ilk 2017-8de kayıt oldum hala bir şey olmadı. Ne mail ne başka bir şey geldi.
  15. stizzy

11.Sınıfım Besyo düşünüyorum dil mi seçsem kafam allak bullak

Dil bölümüde kolay değil hocam. İngilizcede en ince ayrıntuya giriyoruz derste. Genel bi algı var kokay diye ama gerçekten zor. Bunuda düşün bence.
  16. stizzy

Redditte takip etmemi önerdiğiniz sublar

Kgb gece sohbetleri oluyor arada ve güzel oluyor.
  17. stizzy

🔥 Aşiret düğününde takılan para dudak uçuklattı !

Bir arkadaşım şöyle demişyi en fazla ne kadar takıldıysa bir sonraki düğünde ondan fazla takılması gerekiyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum
  18. stizzy

Erkek vlog kanalı önerisi

anıl güler, gokhan öner, okan serbest, ege fitness. Amerikada olmalarına rağmen sarıyor.
Top Bottom