Arama sonuçları: *

1. teknoji uzmanı

Kasiyer kız aslında yokmuş, sanırım kafamda kurdum

Yani, sen ne anlatıyorsun derler doğal olarak
  2. teknoji uzmanı

Kıza Hediye Almalı mıyım ?

Hamsili ekmek, hamsi köy sütlaçı, hamsili pide, hamsi dolması. Ne hamsisi, gidip macrocenter, migrostan falan kutu çikolata alabilirsin, misal ferro rocher 300-400g arası olabilir, divan çikolata olabilir. Eğer hayvan falan seviyorsa onun peluşunu alabilirsin. Etkiyecek hediye için en az 2-3 bin...
  3. teknoji uzmanı

Hangi Forumlara üyesiniz?

Bir ara, kızlarsoruyor, inci sözlük, maxicep, ekşi, donanımhaber vs çok yere üyeydim ama fosil olduk artık
  4. teknoji uzmanı

Sakallarım saçma sapan şekilde çıkıyor.

Hormonları bozuk, mağra adamı vardı okulda 17 yaşında kıl yumağı gibiydi, sırtı kıl içindeydi. Bende 24 yaşıma kadar doğru düzgün sakal çıkmadı, şimdilerde normal. İlerleyen zamanlarda düzelir
  5. teknoji uzmanı

Dün biri bana markette "kardeşim sen neden bu kadar huzursuz yürüyorsun" dedi

2 tane atarax alsam bile bu kafaya ulaşamıyorum. Kafa uçmuş sanki
  6. teknoji uzmanı

İkinci el ticaret yapma işi.

Ucuza alsan ne olur ki, sen piyasa fiyatında satsan bile kimsenin umurunda olmaz. Anca yazdığın fiyat aldığın fiyatın 20-30 lira farkıyla olursa, çok ucuza denk getirip aldığın ürünlerde bu fiyat olursa belki alan olur. Yoksa normalde kimse yanaşmaz çünkü bu senin taktiği yapan 2. El sitelerinde...
  7. teknoji uzmanı

YouTube'de yanıtlar gözükmüyor

Klavyeyi ingilizce yapman lazım. Video sahibi yorumları katı duruma getirip, kendiside gizliyor o yüzden
  8. teknoji uzmanı

Espresso Lab vs Starbucks

5 yıldır dışarıdan kahve alıp içmem. 20 liralık kahve oluyor süslemeyle 120 lira. Eskiden çok fazla s.bucks kahvesi içerdim onuda vaktim yok zihnde olayım diye alırdım. Artık seylan çayı takılıyoruz, süt ekliyorum genelde kahveden daha güzel oluyor
  9. teknoji uzmanı

Arkadasimin bana karsi dedikleri

Ruh hastasıyla arkadaşlık yapacağına kendine hobi kazandır, kitap oku, ders çalış falan hiç değilse bir gereksizi çevrende tutmazsın
  10. teknoji uzmanı

Sokakta küfür eden çocuklar

Daha beteri bizim mahallede oluyor, akşam parkın içine gelip birbirleriyle bağırarak küfür ediyorlar ve yanı başında evler var, dibinde polis memuru var korkudan en fazla pencere perdesini açıp bakar, sesini bile çıkaramıyor. Diğer binada bile polis memuru var onun umurunda bile olmaz. Mahalle...
  11. teknoji uzmanı

Sinir Bozucu Yazım Hataları!

Şu "k" yazanlara kılım. Yok 300k 500k yazan cinslere uyuz olurum. Para birimini değiştirip yazanlar olur bunlar genelde
  12. teknoji uzmanı

Nasıl tanışıyorsunuz?

Cesaretli ol konuş, sen acaba ne der, ne söyler diye düşünürsen zaten umursamaz. Ayrıca şunu düşün hayatına tam anlamıyla girdiğinde ilgisi sende olur yoksa zaten elinin altında 826272 abaza 83628383 keko 752937272 dızo 37262827 her sabah şiirler yazan tip kesin vardır. Yani seni umursaması için...
Geri