Arama sonuçları: *

1. tunahanselcuk61

Eve gelen anlamsız kargo

evet hocam 1736358597 hayır hocam evden kimse sipariş vermedi ve kimse tarafından aranmadım
  2. tunahanselcuk61

Eve gelen anlamsız kargo

Bugün Aras Kargo aradı ve kargomun evdekilere teslim edildiğini söyleyip kargo teslim numarası istedi şüphelendim ve evdekileri aradım gerçektende bi kargo gelmişti neyse kodu verdim eve geldiğimde bu anlamsız kargo ile karşılaştım gönderen ismi yok bişey yok BA*** yazıyor nedir bu acaba bilgisi...
  3. tunahanselcuk61

Night Bomb nasıl kullanılmalı

Gece yatmadan önce 1 ölçek olduğunu biliyorum ama ne kadar su ile karıştırmalıyım ?
  4. tunahanselcuk61

Assetto Corsa Map Hatası

Ssd bozuk olma ihtimali yok e.k güncelledim şimdi bakacağım 1709398092 güncelledim durum yine aynı
  5. tunahanselcuk61

Assetto Corsa Map Hatası

sunucu bu arkadaşta düşmüyor onlar ilerliyo ben düşüyorum
  6. tunahanselcuk61

Assetto Corsa Map Hatası

7. tunahanselcuk61

...

Merhaba ben yavru bir golden sahipleniyorum sahibi kısırlaştırma şartı işe söyledi bu ücrette bana ait sanırım bunun ücreti ne olur bileniniz var mı dişi golden 4 aylık
  8. tunahanselcuk61

2 Yaşında Golden Sahiplenme

Pismi acaba köpek bir zorluğu var mı sonuçta dairede beslenecek
  9. tunahanselcuk61

2 Yaşında Golden Sahiplenme

Merhaba sahibinden de 2 yaşında golden buldum temiz bakımlı her ay 2000 tl bakımları varmış daha önce hiç köpek bakmadım ayrı olarak evde kedim var köpeğin arası çok iyimiş kedilerle kedilerin içinde büyümüş daire içinde bakmayı planlıyorum düşünceleriniz neler merak ediyorum
  10. tunahanselcuk61

Kum Torbası Önerisi 120x35

Boyum 1.90 Kütlem 98 bana uygun kum torbası öneriniz var mı 120x35 olsa iyi olur MAX BÜTÇE 750
  11. tunahanselcuk61

Tıraş Makinesi Önerisi

Ürün bulunmamaktadır dedi 1706007386 Bende yok hocam maalesef 1706007757 Aynısı 459 lira alıyım mı ?
  12. tunahanselcuk61

Tıraş Makinesi Önerisi

Bütçem 300 güzel bi traş makinasına ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
  13. tunahanselcuk61

Hepsiburada AR Bilişim vurdumduymazlığı

Denedim cevap yok hiç bir yerden yani ucuz bir şey çok önemsemiyorum ama müşteri memnuniyeti önemli bunu yapmaları sonucu müşteri kaybediyorlar.
  14. tunahanselcuk61

Hepsiburada AR Bilişim vurdumduymazlığı

Pazartesi günü hepsiburada dan bir ürün aldım mağaza ismi AR BİLİŞİM kargomu 1 haftadır göndermedi bırak göndermeyi gidip şubeye vermeye bile tenezzül edilmedi.
  15. tunahanselcuk61

iPhone 13 cihazım hala açılmadı 4 gün oldu

Yazık ya gerçekten
  16. tunahanselcuk61

iPhone 13 cihazım hala açılmadı 4 gün oldu

4 gün oldu telefon hala açılmadı? Bir bilgi de sunulmadı bizlere açılacak mı açılmayacak mı milleti bekletiyorlar kapatmaya gelince o gece 00:01 de kapatırlar.
  17. tunahanselcuk61

Sahibinden domain kaptırdı

Anlamadım
  18. tunahanselcuk61

Sahibinden domain kaptırdı

Sahibinden domain kaptırdı ABDli şirkete sizce sonuç ne olur geri alabilirler mi ismi
  19. tunahanselcuk61

Böyle bir sistem dizdim nasıl

Aynen 😁
  20. tunahanselcuk61

Böyle bir sistem dizdim nasıl

Hocam yeter artık psu aramaktan psikolojim bozuldu buldum aldım bunu 🤣🤣🤣
Top Bottom