Arama sonuçları: *

1. T

En kolay scehengen veren ülke ?

Knk tatile adalara gidenleri diyorsan schengen vermiyorlar diye biliyom özel bir şey veriyorlar bazı adalar için
  2. T

Yunanistan bize vize vermez diye düşünüyordum ama biraz bakınca evet bu da iyi bir seçenek ama yaz aylarında daha garanti olabilir. Siz yine erken davranın euro uçabilir.
  3. T

Knk ülke bazında pek bir bilgim yok halihazırda yeşil pasaporta sahibim. Senin durumunda bir vize danışmanlık şirketinden yardım alırdım işleri biraz garantiye alırsın en azından veya konsolosluk üzerinden yaparsın tabi ankaraya git gel biraz sıkıntı olabilir.
  4. T

Türklere en kolay Macaristan veriyor diye biliyorum.
  5. T

Lisede hayatta çok yalnızım

Özgüvenimden şüphem yok ama şunu da farkettim ergenliğin verdiği bir şey mi duygusallıktan mı bilmem ama işin içinden çıkmak için etkinliklere gezilere kulüplere vb birçok şeye katılmak yerine ben çok yalnızım kimse beni sevmiyor triplerine girdim ama neden bunları denemedim çünkü zamanında çok...
  6. T

Anadolu lisesi sayısal bölümü yaşadığım şehrin tarihi ve saygın okullarından biri pek hak ederkek girmedim zaten 1kişilik kontenjan vardı sınav haftası olduğu için başvuru yoktu girdim bende sınıftaki öğrencilerin başarıları benim çok üstümde.
  7. T

Bende sahtesi de yok :(
  8. T

Bilmiyorum doğru yere mi soruyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yakın zamanda başka bir okula nakil aldırdım 11. Sınıfım etrafımdaki herkes çok iyi niyetli beni kimse dışlamadı ama insanları kendimden soğutuyorum sanırım sohbetim biyerden sonra sarmıyor kızlar desen ne konuşurum bilmiyorum...
Top Bottom