Neler Yeni

En kolay scehengen veren ülke ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
Birçok söylenti var Fransa almanya hollanda gibi son zamanlarda schengen vizesi alabilen varsa hangi ülkeden aldığını yazabilir mi bilgi edinmek istiyorum bircok çok Türk yunanistana gidiyor sanırım en kolay scehengen veren ülke Yunanistan olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türklere en kolay Macaristan veriyor diye biliyorum.
Macaristanı da çok duydum, hem konumu daha iyi diğer ülkelere giriş çıkış yapmak kolay da macaristana nasılsın başvuru yapılıyor araştırmam gerek

turkey404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yafes
Macaristanı da çok duydum, hem konumu daha iyi diğer ülkelere giriş çıkış yapmak kolay da macaristana nasılsın başvuru yapılıyor araştırmam gerek
Knk ülke bazında pek bir bilgim yok halihazırda yeşil pasaporta sahibim. Senin durumunda bir vize danışmanlık şirketinden yardım alırdım işleri biraz garantiye alırsın en azından veya konsolosluk üzerinden yaparsın tabi ankaraya git gel biraz sıkıntı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
Knk ülke bazında pek bir bilgim yok halihazırda yeşil pasaporta sahibim. Senin durumunda bir vize danışmanlık şirketinden yardım alırdım işleri biraz garantiye alırsın en azından veya konsolosluk üzerinden yaparsın tabi ankaraya git gel biraz sıkıntı olabilir.
Yunanistan icin antalyaya yakin bir sikret üzerinden basvuru yapılıyor o yüzden yunanistan üzerinden başvurayım diyorum ben , yeşil pasaportlh olduğun için şanslısın

turkey404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yafes
Yunanistan icin antalyaya yakin bir sikret üzerinden basvuru yapılıyor o yüzden yunanistan üzerinden başvurayım diyorum ben , yeşil pasaportlh olduğun için şanslısın
Yunanistan bize vize vermez diye düşünüyordum ama biraz bakınca evet bu da iyi bir seçenek ama yaz aylarında daha garanti olabilir. Siz yine erken davranın euro uçabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
Yunanistan bize vize vermez diye düşünüyordum ama biraz bakınca evet bu da iyi bir seçenek ama yaz aylarında daha garanti olabilir. Siz yine erken davranın euro uçabilir.
Öyle reis euro uçuyor ben su yüzden yunanistan istedim her gördüğüm Türk yunanistan da adalarda tatildeydi ondan düşündüm yani kolay vize verirler diye

turkey404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yafes
Öyle reis euro uçuyor ben su yüzden yunanistan istedim her gördüğüm Türk yunanistan da adalarda tatildeydi ondan düşündüm yani kolay vize verirler diye
Knk tatile adalara gidenleri diyorsan schengen vermiyorlar diye biliyom özel bir şey veriyorlar bazı adalar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,261
Üyeler
167,630
Son üye
hydraa0012
Top Bottom