Arama sonuçları: *

1. variares d d

En kolay scehengen veren ülke ?

Anladım knka teşekkürler, bunu bilmiyordum
  2. variares d d

Öyle reis euro uçuyor ben su yüzden yunanistan istedim her gördüğüm Türk yunanistan da adalarda tatildeydi ondan düşündüm yani kolay vize verirler diye
  3. variares d d

Yunanistan icin antalyaya yakin bir sikret üzerinden basvuru yapılıyor o yüzden yunanistan üzerinden başvurayım diyorum ben , yeşil pasaportlh olduğun için şanslısın
  4. variares d d

Macaristanı da çok duydum, hem konumu daha iyi diğer ülkelere giriş çıkış yapmak kolay da macaristana nasılsın başvuru yapılıyor araştırmam gerek
  5. variares d d

S23 ultra gafanti yapmadı hukuki adımlar nelerdir ?

Kasada hiçbir şey yok Sadece alt tarafta sim kart olduğu yerdin ustunde kalem ucu kadar ezik var o kadar
  6. variares d d

Teşekkürler
  7. variares d d

Sonuç olarak kendimi nasıl ispatlarım reisim hakim demivek mi rapor ortada benim kendimi ispatlamam lazım değişim ucreti 9400 diyorlar ben asgari ucret ile çalışıyorum
  8. variares d d

S23 ultra cihazım var . Ekranda ölü pixel var servise verdim garanti dışı darbe var demişler , servis darbe olup olmadığıni nasıl anlıyor da benim cihazım düşmediği darbe almadığı halde garanti dışı dediler , nasıl bir yol izliyebilirim THH başvurmak istiyorum orada kendimi nasıl...
  9. variares d d

Birçok söylenti var Fransa almanya hollanda gibi son zamanlarda schengen vizesi alabilen varsa hangi ülkeden aldığını yazabilir mi bilgi edinmek istiyorum bircok çok Türk yunanistana gidiyor sanırım en kolay scehengen veren ülke Yunanistan olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisi...
  10. variares d d

Yurt dışına seyehat rehberi

gezmek icin bide avustralya yi gormek istiyorum ama orasi imkansiz kadar uzak akjbfhkavfjhgavfjga
  11. variares d d

Bende pasaportumu güçlendirmek istiyorum ne kadar ülkeye giriş çıkış yaparsam yararıma olur sonra birbkac kere scehengen vizesi alıp amerika vizesine başvuracağım bide kanada
  12. variares d d

tesekkur ederim 1738960034 turlarla gitmek istemiyorum ben kalablaik sevmem kendim giderim daha iyi sagol yinede
  13. variares d d

Merhabalar 10 yıllık pasaportum var 2023 de almıştım , scehebgen vizesi almak istiyorum , ama daha önce hiç yurt dışına çıkmadım bu yüzden en yakın ülkelere baktım sırasıyla arnavutluk , kuzey Makedonya , kosova, karadağ , bosna hersek ve Sırbistan yapıp gelmeyi düşünüyorum. İlk...
  14. variares d d

abdullah abiden dogum gunu hediyesi talep ediyorum

Nıye knk mouse ıhtıyacım var belkı abdullah abı dogum gunumde hedıye ederdı.
  15. variares d d

abdullah abiden dogum gunu hediyesi talep ediyorum

abdullah abi dogum gunumde kucuk bir hediye verebilir misin ? :) seviliyorsun iyi geceler dilerim @Abdullah Hacıgül
  16. variares d d

konu pasaport ve yurt dışı

tesekkurler
  17. variares d d

eyvallah knk bebde oyle dusundum bu is riskli 1727385093 delirecekssen cevap yazma akil danismak istedim
  18. variares d d

dolandirma derken tam anlamadim arkdasim 2 kere gitti ve calsima izni aldi ama iste habersiz sirket kurup birseyler yaparsa ilerde hayatim kayabilir ondan tereddut ettim bende boyle birsey olmicaksa pasaportu almazlardi zaten
  19. variares d d

merhaba arkdaslar. birsey sormak istiyorum. pasaportumda hic vize yok. bir arkdasim hic para harcamadan dubai ye gidiyor bir sekilde. ucak bileti onlara ait otel onlara ait ve pasaport sahibine harclik veriyolar 2 hafta kadar orda konaklamani saglayip geri getiriyolar ama dubai de kalirken...
  20. variares d d

Günde 2 Saat SSK İle Tedavi Olabilir miyim ?

Arkadaşlar çalışmıyorum ve dişlerimi üniversite fakültesinde tedavi ettirmem gerek .Günde 2 saat sigorta yaptırsam hastanelerde sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilir miyim ?
Top Bottom