Neler Yeni

konu pasaport ve yurt dışı

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
merhaba arkdaslar. birsey sormak istiyorum. pasaportumda hic vize yok. bir arkdasim hic para harcamadan dubai ye gidiyor bir sekilde. ucak bileti onlara ait otel onlara ait ve pasaport sahibine harclik veriyolar 2 hafta kadar orda konaklamani saglayip geri getiriyolar ama dubai de kalirken pasaport seni oraya goturenlerde kaliyormus. bu biraz riskli geldi benim imzam olmadan orada bir sirket acabilirler mi ? pasaportumu guclendirmek icin arkdasimin yaptigi gibi yapmak istedim ama pasaportun onlarda kalmasi beni rahatsiz etti ve dogru bulmadim bilgisi olanlar yardimci olabilir mi ucretsiz giduecgim diye ilerde basim agrir mi ?

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
dolandırılma ihtimalin yüksek bulaşma böyle birşeye. kimse kimseye hayrına böyle bişi yapmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolandırılma ihtimalin yüksek bulaşma böyle birşeye. kimse kimseye hayrına böyle bişi yapmaz.
dolandirma derken tam anlamadim arkdasim 2 kere gitti ve calsima izni aldi ama iste habersiz sirket kurup birseyler yaparsa ilerde hayatim kayabilir ondan tereddut ettim bende boyle birsey olmicaksa pasaportu almazlardi zaten

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
dolandirma derken tam anlamadim arkdasim 2 kere gitti ve calsima izni aldi ama iste habersiz sirket kurup birseyler yaparsa ilerde hayatim kayabilir ondan tereddut ettim bende boyle birsey olmicaksa pasaportu almazlardi zaten
illaki seninle ilgili bir şey yapıyorlardır ne olduğunun önemi yok ilerde başın ağırır. arkadaşına fazla güvenmeni tavsiye etmem.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Arif Çelebi
***** ***** şeylerle uğraşmayın tanımadığınız kişiler size neden tatil yaptırsın 1 olur 2 olur 3. de bir bakmışın ürün siz olmuşsunuz hayatınızı bu kadar saçma konularda riske atmayın birde konu açmışın bir şey olur mu diye delirmemek elde değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
illaki seninle ilgili bir şey yapıyorlardır ne olduğunun önemi yok ilerde başın ağırır. arkadaşına fazla güvenmeni tavsiye etmem.
eyvallah knk bebde oyle dusundum bu is riskli
Mesaj otomatik birleştirildi:

***** ***** şeylerle uğraşmayın tanımadığınız kişiler size neden tatil yaptırsın 1 olur 2 olur 3. de bir bakmışın ürün siz olmuşsunuz hayatınızı bu kadar saçma konularda riske atmayın birde konu açmışın bir şey olur mu diye delirmemek elde değil
delirecekssen cevap yazma akil danismak istedim

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
United Arab Emirates is a destination country for men and women that are mostly trafficked for the purposes of labor and prostitution. Some subsequently face conditions of involuntary servitude such as excessive work hours without pay, unlawful withholding of passports, restrictions on movement, non-payment of wages, and physical or sexual abuse at the hands of their employers.
Birleşik Arap Emirlikleri, çoğunlukla emek ve fuhuş amacıyla kaçırılan erkek ve kadınlar için bir varış ülkesidir. Bazıları daha sonra, ücret ödenmeden aşırı çalışma saatleri, pasaportların yasadışı olarak alıkonulması, hareket kısıtlamaları, ücretlerin ödenmemesi ve işverenleri tarafından fiziksel veya cinsel taciz gibi gönülsüz kölelik koşullarıyla karşı karşıya kalmaktadır.

Bu yamyam arapların ne yapacağı belli olmaz sen kesinlikle uzak dur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
Birleşik Arap Emirlikleri, çoğunlukla emek ve fuhuş amacıyla kaçırılan erkek ve kadınlar için bir varış ülkesidir. Bazıları daha sonra, ücret ödenmeden aşırı çalışma saatleri, pasaportların yasadışı olarak alıkonulması, hareket kısıtlamaları, ücretlerin ödenmemesi ve işverenleri tarafından fiziksel veya cinsel taciz gibi gönülsüz kölelik koşullarıyla karşı karşıya kalmaktadır.

Bu yamyam arapların ne yapacağı belli olmaz sen kesinlikle uzak dur.
tesekkurler

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Arif Çelebi
eyvallah knk bebde oyle dusundum bu is riskli
Mesaj otomatik birleştirildi:

delirecekssen cevap yazma akil danismak istedim
Göz göre göre dolandırıcıyım diyorlar bunu gerçek olabileceğini düşünüp danışman bile çok tehlikeli bir durum bu dünya çok tehlikeli bir yer insanı ölümden beter yapabilecek kötülükte insanlar var lütfen hayatınız ve sevdiklerinizin hayatını etkileyecek yanlış seçimler yapmayın kimseye güvenmeyin

Mert

80+ Silver
Yurtdışına gidip her an yanında taşıman gereken pasaportu birine emanet ediyorsun, pasaportu verdiğin kişiler tüm seyahat masrafını karşılıyor. Arkadaşlar, bu hikaye nasıl aklınıza yatıyor olabilir?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Selim
Yurtdışına gidip her an yanında taşıman gereken pasaportu birine emanet ediyorsun, pasaportu verdiğin kişiler tüm seyahat masrafını karşılıyor. Arkadaşlar, bu hikaye nasıl aklınıza yatıyor olabilir?
Papapara kart kiralama gibi olmuş 🗿 sana para veriyorlar kartını alıyorlar tabii hayrına kimse sana kartın için para vermez her ay 👌

Top Bottom