Arama sonuçları: *

1. wizarDürüm

Facebook Reklam Hesabı Dolandırıcılığı

Öğlen telefondan instagramdan farklı hesapları takip edildiğini gördüm hemen şifremi değiştirdim ancak akşam mailime baktığımda facebookta adıma reklam verildiğini gördüm hesabı kapatamıyorum borcunuzu ödeyin diyor bu sorunu nasıl çözücem acaba?(KART BENİM DEĞİL)
  2. wizarDürüm

Hotmail hesabım gözükmüyor ama gözüküyor bu sorunu halletmem lazım.

İyi günler hayırlı akşamlar öncelikle benim problemim yıllar önce facebook için açtığım hotmail hesabı şuan bana lazım ancak microsoft sayfasında giriş yap dediğimde böyle bir hesap yok diyor ancak yeni hesap oluştur dediğimde bu hesap zaten var diyor bu sorunu çözmem lazım çünkü paparada o...
  3. wizarDürüm

#İstanbulsözleşmesi yaşatır mı?

Allah yardımcınız olsun psikolojik olarak cidden zor şeyler inşallah yakın zamanda sizin için her şeyin en iyisi olur. :(
  4. wizarDürüm

Çok sokak ağızı ile yazıcam ve konudan uzaklaşmak istemiyorum ama fikrimi söylemek istiyorum bu konuda LGBTİQ+ ı desteklemiyorum en büyük sebebi dünyamın Aldous Huxley 'in ''Cesur Yeni Dünya''sına dönmesini istemiyorum ve büyük şirketler bunları kullanarak güzel pazar oluşturuyorlar bknz:Netflix...
  5. wizarDürüm

Yanlışım olabilir yürürlüğe girmesi uygulanmaya başlanması değil mi?
  6. wizarDürüm

Benim anlamadığım konu var bu sözleşme zaten kaç yıldır yürürlükte ve olduğundan beri sıkıntılar azalış göstermiyor hatta artış gösteriyor sorunun yargıda olduğunu dizi filmlerde olduğunu yani kimsenin bakmadığı amaaannn nolucak dediği yerlerde olduğunu düşünüyorum önemli olan sözleşmenin ismi...
  7. wizarDürüm

Dershane Öğretmenimden Strese Giriyorum

Zaten öyle yapmaya çalışıyoruz birisi nerelisiniz diyor işte konya konya iyidir konya ben doğdum büyüdüm konyayı konyalılar iyi bilir yani tabi sonuçta konyada yaşayan dışında konyayı neden bilsin ki adam kendi şehirini bilir sonuçta böyledir falan diyor.Aslında yaşıda var gibi duruyor uzun...
  8. wizarDürüm

Dershane Öğretmenimden Strese Giriyorum

Evet beyler bayanlar dershane öğretmenim biraz stresli biri bilgisine lafım yok ama konuşurken strese girip kekeliyor ve bazı şeyleri saçma saçma uzatıyor ve ben kendim utanıyorum ateş basıyor terliyorum. Örn:Ders bitmiş sınıftan çıkıcak evet arkadaşlar tenefüse çıkıyor musunuz çıkın iyidir...
  9. wizarDürüm

Bela bir baba

güzel bir şey değil keşke olmasa ama kana kan dişe diş kavga etmemeye çalış tartış büyüklük tasla gerekirse kavga et dayak ye ama düşme 2 3 tane vursan bile kardır sana vuruyorsa darp raporu falan çıkartırsın sonra twitterda gündem yaparsın şrfsizi içeri tıkarlar malesef böyle şeyler sosyal...
  10. wizarDürüm

İNTERNET NASIL BİR ŞEY?

Arkadaşlar hep merak ediyorum şu altta döşenen kablolar falan içinden neler geçiyor da biz internet gibi şeye erişiyoruz ( 0 la 1 ler mi geçiyor onlar nasıl geçiyor kafamda sorular.)
  11. wizarDürüm

korku veya gerilime çok hassas olma ?

Aga geneli hayatınla alakalı cinsiyet değil ama günlük hayatını etkiliyorsa psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.(bende anksiyete-panik atak vardı korku filmi izleyemem oynayamam asansöre binemem gibi korkularımda vardı çözüldü çok kafana takma üstüne gitmeye çalış kendini yeni şeylere aç geçer.)
  12. wizarDürüm

Protein Tozu önerir misiniz?

Spor yapıyorsan spor hocana danış bilir kişiye danış o kadar yararlı bir şey değil genel olarak herkesin görüşü gibi doğal kas zor ama daha sağlıklı olandır aman dikkat et çevremde düzensiz kullanıp ölenler var.
  13. wizarDürüm

Öneri Müzik Önerilerinizi Bekliyorum :)

https://open.spotify.com/playlist/31EubgW1YvexZCaB1KZOiR ne ararsan var bu listede karıştır bul geneli bilindik efsane şarkılardır Rock ın dan tut soul unakadar
Top Bottom