Neler Yeni

Bela bir baba

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
güzel bir şey değil keşke olmasa ama kana kan dişe diş kavga etmemeye çalış tartış büyüklük tasla gerekirse kavga et dayak ye ama düşme 2 3 tane vursan bile kardır sana vuruyorsa darp raporu falan çıkartırsın sonra twitterda gündem yaparsın şrfsizi içeri tıkarlar malesef böyle şeyler sosyal medyada olunca düzeliyor.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
Ne desem bilemedim. Allah yardımcın olsun.. Aşağıdaki arkadaşların tavsiyesini dinlemenin yararlı olacağını düşünüyorum.
Dostum Ablam sosyal hizmet uzmanı olarak sana tavsiyesi, sosyal hizzmete başvurman orada bir çok sorunu çözmeye çalışıyorlar. bizim tavsiyemiz budur.
Gizli video çekip sosyal medyaya yayarsan bizde yardımcı oluruz ve tepki büyür Twitter da falan, baban denen sığır tutuklanır. Malum , ülkede adalet sosyal medyadan sağlanıyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Bak eğerki annene bir tokat bile atarsa ona orda tekme tokat giriş ne olursa olsun eğerki o durumda ben olsam öyle yapardım sana vurursa sadece kendini savun elini tut vurmasına izin verme ama ne olursa olsun annene bir şiddet uygularsa onu orda döv annene vurmasına izin verme 17 yaşındasın dövebileceğine inanıyorum şikayet et diyeceğim ama türkiyede adalet reklam arası

2. Olarak içmiş diyorsun yine içip gelip size saldırabilir her zaman evinde kendini koruyacak bir alet bulunsun ben olsam öyle yapardım içmese neyse de içiyorsa her zaman güvenlik önemli içkili içkili herşeyi yapabilir

ALLAH yardım etsin inşallah bir çözüm bulunur

samet4747

80+ Platinum
Korusun korusun da adam psikopat.Şiddet en son uğrayacağı durak olsun.
hayat kimin karşısına ne çıkarıcak belli olmaz baban psikopatsa sende ona karşı psikopat olucaksın bu yüzden herkesin hayatı farklı

7171132

80+ Bronze
Diyebilecek bişey yok. Ama annene sakına el kaldırtma, annene elini kaldırdığını görürsen vur yumruğu gitsin.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
kendini savun çekinme gerekirse ölsün seni çok iyi anlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

polis çözüm değil hiç bir şey yapmıyor polisin suçu değilde neyse.
[/QUOTE

Mehmet Anıl

80+ Silver
Kral dövmek mesela değil ailedekilere bir süre sonra ağır bir zarar verirse ruh hastası+piskopat+sinir hastası
dövmek mesele jste döv kendibe gelemeyecek kadar sonra ara polisi guvenlik istiyoruz de sosyal hizmetlere falan basvur annen darp raporu falan alsin

samet4747

80+ Platinum

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Eğer yine olay çıkartırsa gidip sizde ona saldırın ama daha da çok sinirlenirse polisi çağırmak en iyisi.

Top Bottom