Birebir yaşadığım için evde kesin çözüm sadece KORKUTMAK İÇİN BIÇAK Cidden. İş yetkililere kalsa mefta olur uzar gider.Önerileri okudukça hayret ediyorum. 17 yaşında çocuğa neler neler önermişsiniz. Bu nedir?
Birebir yaşadığım için evde kesin çözüm sadece KORKUTMAK İÇİN BIÇAK Cidden. İş yetkililere kalsa mefta olur uzar gider.Önerileri okudukça hayret ediyorum. 17 yaşında çocuğa neler neler önermişsiniz. Bu nedir?
2 yıl ceza evinde yatan adam eminim ki bıçaktan çok korkacaktır. Süt dökmüş kediye dönecektir, haklısınız. Mükemmel çözüm.Birebir yaşadığım için evde kesin çözüm sadece KORKUTMAK İÇİN BIÇAK Cidden. İş yetkililere kalsa mefta olur uzar gider.
17 yasindasin knk fizigin yerindedir azıni burnunu kır babanin akillanir günah falan değil korkucak bur şey yokYaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
Kral dövmek mesela değil ailedekilere bir süre sonra ağır bir zarar verirse ruh hastası+piskopat+sinir hastası17 yasindasin knk fizigin yerindedir azıni burnunu kır babanin akillanir günah falan değil korkucak bur şey yok
kendini savun çekinme gerekirse ölsün seni çok iyi anlıyorumYaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
polis çözüm değil hiç bir şey yapmıyor polisin suçu değilde neyse.Aman sakın bıçak falan çekiyim deme yanlışlıkla saplarsın baba katili olursun bırak böyle boş çözümleri dinleme. Babanı al karşına konuş , dinlemiyorsa polisi aramak zor olmamalı.
Gerekirse ölsün nedir kardeşim?kendini savun çekinme gerekirse ölsün seni çok iyi anlıyorum
nefsimüdefaya giriyor kendini ve ailesini savundu sonuçta ve adamın önceden sabıkası var sorunlu emin ol ceza bile almayabalir ama gerekirse dedim annesini ve kendisini korumak olsun öncelliğiGerekirse ölsün nedir kardeşim?
Tamam adamın canı cehenneme de olan yine çoçuğa olacak.
Korusun korusun da adam psikopat.Şiddet en son uğrayacağı durak olsun.nefsimüdefaya giriyor kendini ve ailesini savundu sonuçta ve adamın önceden sabıkası var sorunlu emin ol ceza bile almayabalir ama gerekirse dedim annesini ve kendisini korumak olsun öncelliği