Neler Yeni

Bela bir baba

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Önerileri okudukça hayret ediyorum. 17 yaşında çocuğa neler neler önermişsiniz. Bu nedir?
Birebir yaşadığım için evde kesin çözüm sadece KORKUTMAK İÇİN BIÇAK Cidden. İş yetkililere kalsa mefta olur uzar gider.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Birebir yaşadığım için evde kesin çözüm sadece KORKUTMAK İÇİN BIÇAK Cidden. İş yetkililere kalsa mefta olur uzar gider.
2 yıl ceza evinde yatan adam eminim ki bıçaktan çok korkacaktır. Süt dökmüş kediye dönecektir, haklısınız. Mükemmel çözüm.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Aman sakın bıçak falan çekiyim deme yanlışlıkla saplarsın baba katili olursun bırak böyle boş çözümleri dinleme. Babanı al karşına konuş , dinlemiyorsa polisi aramak zor olmamalı.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
17 yasindasin knk fizigin yerindedir azıni burnunu kır babanin akillanir günah falan değil korkucak bur şey yok

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
17 yasindasin knk fizigin yerindedir azıni burnunu kır babanin akillanir günah falan değil korkucak bur şey yok
Kral dövmek mesela değil ailedekilere bir süre sonra ağır bir zarar verirse ruh hastası+piskopat+sinir hastası

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Kardeşim sen yukarıyı dinleme annenle çık git evden 1 hafta sonra sizi geri çagırır

samet4747

80+ Platinum
Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
kendini savun çekinme gerekirse ölsün seni çok iyi anlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman sakın bıçak falan çekiyim deme yanlışlıkla saplarsın baba katili olursun bırak böyle boş çözümleri dinleme. Babanı al karşına konuş , dinlemiyorsa polisi aramak zor olmamalı.
polis çözüm değil hiç bir şey yapmıyor polisin suçu değilde neyse.

samet4747

80+ Platinum
Gerekirse ölsün nedir kardeşim?
Tamam adamın canı cehenneme de olan yine çoçuğa olacak.
nefsimüdefaya giriyor kendini ve ailesini savundu sonuçta ve adamın önceden sabıkası var sorunlu emin ol ceza bile almayabalir ama gerekirse dedim annesini ve kendisini korumak olsun öncelliği

Mergen

80+ Bronze
nefsimüdefaya giriyor kendini ve ailesini savundu sonuçta ve adamın önceden sabıkası var sorunlu emin ol ceza bile almayabalir ama gerekirse dedim annesini ve kendisini korumak olsun öncelliği
Korusun korusun da adam psikopat.Şiddet en son uğrayacağı durak olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,600
Üyeler
166,575
Son üye
Katze1
Top Bottom