Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Buba sadece şika şikaMizahı olmaz bunun aga
Buba sadece şika şikaMizahı olmaz bunun aga
Ya polis yada yaşlanmış zaten güçten düşmüştür fakat aileni tehlikeye atarsın en mantıklıdır polis sonra uzaklaştırma kararı falan olabilir belkiMizahı olmaz bunun aga
Allah kolaylık versin kardeşim bende dışarı çıkmasına izin verme gidip içmesin kapıyı falan kitle. Ondan sonra anneni ona karşı savun. Eğer dışarı çıkmayınca sakinleşirse oturup konuşun belki güzel yoldan hallolur.Knk pasif kalmıyorum zaten zarar gelmemesi için kale gibi karşısındayım ama nereye kadar diyor insan?
Mükemmel kararlar veren savcılığa başvurabilirsin. He tabi babanı serbest bırakırlarsa sorunu yöneticilerinden araKnk pasif kalmıyorum zaten zarar aileme gelmemesi için kale gibi karşısındayım ama nereye kadar diyor insan?
Yıllardır böyle olunca insanın pek ümidi kalmıyorAllah kolaylık versin kardeşim bende dışarı çıkmasına izin verme gidip içmesin kapıyı falan kitle. Ondan sonra anneni ona karşı savun. Eğer dışarı çıkmayınca sakinleşirse oturup konuşun belki güzel yoldan hallolur.
Knk bende ondan vuramiyorum yoksa vurucam ama anneme veya kardeşime bişey yaparsa diye kendimi tutuyorumHerkes döv döv yazmışta ama kanka insan belirtileri gösteren şahıs bunu kendine yediremeyip daha sert tepkide verebilir bunu hiç düşündünüzmü anladığım kadarıyla arkadaş 17 yaşında ve galiba abisi falan da yok yani tek başına bence sarhoşken onu eve almayın çok zorlayınca kendince sert tepki ver zaten sarhoşsa pek bir şey yapamaz sana bunu tekrar et ve hiç taviz gösterme bir süre sonra oda anlayacaktır ve eve ayık gelir inşAllah.
sen aileni sahiplenirsen onları korursan babana kafa tutarsan babana hak ettiği muameleyi yaparsan gözünü korkutursan sataşmazYaşı 47 knk vurucam vurmasına da sonra evi digerlerine zehir etmeye devam edicek diğer akrabalarda uzak bide polis tutuklayıp serbest birakiyor
Normal bir insana kafa tutarsan korkar tmm da bu piskopatsen aileni sahiplenirsen onları korursan babana kafa tutarsan babana hak ettiği muameleyi yaparsan gözünü korkutursan sataşmaz
sen daha psikopat ol ona karşı kendini asla ezdirme gerekirse çiğneNormal bir insana kafa tutarsan korkar tmm da bu piskopat
Dostum Ablam sosyal hizmet uzmanı olarak sana tavsiyesi, sosyal hizzmete başvurman orada bir çok sorunu çözmeye çalışıyorlar. bizim tavsiyemiz budur.Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi