Neler Yeni

Bela bir baba

Suwariba

80+ Silver
Knk pasif kalmıyorum zaten zarar gelmemesi için kale gibi karşısındayım ama nereye kadar diyor insan?
Allah kolaylık versin kardeşim bende dışarı çıkmasına izin verme gidip içmesin kapıyı falan kitle. Ondan sonra anneni ona karşı savun. Eğer dışarı çıkmayınca sakinleşirse oturup konuşun belki güzel yoldan hallolur.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Knk pasif kalmıyorum zaten zarar aileme gelmemesi için kale gibi karşısındayım ama nereye kadar diyor insan?
Mükemmel kararlar veren savcılığa başvurabilirsin. He tabi babanı serbest bırakırlarsa sorunu yöneticilerinden ara

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Allah kolaylık versin kardeşim bende dışarı çıkmasına izin verme gidip içmesin kapıyı falan kitle. Ondan sonra anneni ona karşı savun. Eğer dışarı çıkmayınca sakinleşirse oturup konuşun belki güzel yoldan hallolur.
Yıllardır böyle olunca insanın pek ümidi kalmıyor

Herkes döv döv yazmışta ama kanka insan belirtileri gösteren şahıs bunu kendine yediremeyip daha sert tepkide verebilir bunu hiç düşündünüzmü anladığım kadarıyla arkadaş 17 yaşında ve galiba abisi falan da yok yani tek başına bence sarhoşken onu eve almayın çok zorlayınca kendince sert tepki ver zaten sarhoşsa pek bir şey yapamaz sana bunu tekrar et ve hiç taviz gösterme bir süre sonra oda anlayacaktır ve eve ayık gelir inşAllah.

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Herkes döv döv yazmışta ama kanka insan belirtileri gösteren şahıs bunu kendine yediremeyip daha sert tepkide verebilir bunu hiç düşündünüzmü anladığım kadarıyla arkadaş 17 yaşında ve galiba abisi falan da yok yani tek başına bence sarhoşken onu eve almayın çok zorlayınca kendince sert tepki ver zaten sarhoşsa pek bir şey yapamaz sana bunu tekrar et ve hiç taviz gösterme bir süre sonra oda anlayacaktır ve eve ayık gelir inşAllah.
Knk bende ondan vuramiyorum yoksa vurucam ama anneme veya kardeşime bişey yaparsa diye kendimi tutuyorum

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Yaşı 47 knk vurucam vurmasına da sonra evi digerlerine zehir etmeye devam edicek diğer akrabalarda uzak bide polis tutuklayıp serbest birakiyor
sen aileni sahiplenirsen onları korursan babana kafa tutarsan babana hak ettiği muameleyi yaparsan gözünü korkutursan sataşmaz

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Önerileri okudukça hayret ediyorum. 17 yaşında çocuğa neler neler önermişsiniz. Bu nedir?

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
sen aileni sahiplenirsen onları korursan babana kafa tutarsan babana hak ettiği muameleyi yaparsan gözünü korkutursan sataşmaz
Normal bir insana kafa tutarsan korkar tmm da bu piskopat

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
Dostum buraya bir kaç şey yazacagim ama seni suça teşvik etmiş olurum

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Görkem Öztürk
Yaşım 17 küçüklüğümden beri şiddet öfke korku ortamının içinde büyüdüm . Babam var ayda bir gelip fiziksel ve sözel olarak siddetde bulunuyor.
Derslere Çalışıp İyi Bir gelecek için uğraşıyorum ama olmuyor.Dün eve içmiş gelmiş 5 te anneme bağırıyor kardeşim de yanında komşular filan geldi ayırdılar şuan misafir olarak başka evdeyiz.
Varmı Tavsiyeniz Kendi Odamda Olabildiğince geleceğim için çalışıyorum ama iş geliyor beni buluyor . Not : 2,5 Yıla Yakın Cezaevinde Yattı Akillanmadi
Dostum Ablam sosyal hizmet uzmanı olarak sana tavsiyesi, sosyal hizzmete başvurman orada bir çok sorunu çözmeye çalışıyorlar. bizim tavsiyemiz budur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,606
Üyeler
166,576
Son üye
scgnzco
Top Bottom