Arama sonuçları: *

1. W

Şık Duran Kep Şapka Önerisi

Selamlar herkese, Şu sıralar kep şapka bakınıyorum. Hem spor hem de şık duran şapka öneriniz var mı acaba? New Era düşündüm ama fiyatı biraz tuzlu geldi.
  2. W

Yavru kedi için mama önerisi

Orijen ya da Acana öneririm. Kedi mamasının baba markalarıdır.
  3. W

Kahve/Bej'mi, Haki Mi?

Toplu alışveriş yapayım dedim, 1 civarı tuttu o yüzden maks. bunun kadar hocam. Ama renkte bej olanı tercih edeceğim sanırım, bu pek içime sinmedi..
  4. W

Kahve/Bej'mi, Haki Mi?

Teşekkürler tekrardan. :) Teşekkür ederim. Teşekkürler. Haki rengini bende çok severim, çok ağır bir renktir ama kararsız kaldım bende. Maşallah maşallah :) da ben tam anlayamadım. :) Bunu önerdiniz siz de sanırım...
  5. W

Kahve/Bej'mi, Haki Mi?

Teşekkür ederim. Birde şu var ama bunun rengi çok açık geldi gözüme. Hala bej mi diyorsunuz? https://www.defacto.com.tr/regular-fit-suet-ceket-1856129?waw_keyword=Regular%20Fit%20Süet%20Gömlek%20Ceket
  6. W

Kahve/Bej'mi, Haki Mi?

Selamlar herkese. İki renk arasında kaldım, yardımcı olursanız çok memnun olurum. https://www.defacto.com.tr/regular-fit-suet-gomlek-ceket-2390899?waw_keyword=Regular%20Fit%20Süet%20Gömlek%20Ceket...
  7. W

Bu gözlüğü bulamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Sen deyince dikkatli baktım da evet öyle gibi hocam. Ama kötü durmaz bence. 1646665088 Seni biraz darladım kusura bakma. Bir sorum daha olacaktı. Bu cam rengi koyulaşırtırılıyor mu herhangi bir optikçide?
  8. W

@Evil Belief Buldum sanırım bu gözlüğü. :) Swing SW 192 C216 Güneş Erkek GÖZLÜĞÜ https://www.hepsiburada.com/swing-sw-192-c216-gne-erkek-gzl-p-HBCV00000FT0HS?magaza=Filiz+Aksesuar&url_src=ios-product-detail Ne dersin? Ölçüler çok benzer duruyor.
  9. W

Şair Burada Ne Demek İstemiş?

Bence kötü niyetli yazmamış. Kendince güzel gelen bir hesabı önermiş o kadar.
  10. W

Çok teşekkür ederim tekrardan.
  11. W

Çok teşekkürler, böyle aratınca istediğime çok daha yakın sonuçlar buldum. Evet evet oyuncu. :) Best model hatta. Hiç bilemiyorum neden ucuz kullanıyor. :) 1646562291 @Evil Belief Bir sorum daha olacaktı. Şimdi şu ürünü gördüm ve hoşuma gitti açıkçası...
  12. W

Arkadaşlar merhaba, Almak istediğim bir güneş gözlüğü modeli var ama bir türlü ulamadım internette. Fotoğrafını aşağıya ekledim, markası da swing. Bulabilirseniz lütfen linkini paylaşabilir misiniz?
  13. W

Setupımı nasıl daha güzel yapabilirim?

Denildiği gibi rgb ledler döşenebilir. Ayrıyeten bence kasayı yamuk yapmak yerine dik yerleştirin. Birde kulaklık standı alınırsa daha güzel olur gibi.
  14. W

Sizce Hangisi Daha Şık?

Çok acil desteğe ihtiyacım var. Aşırı kararsız kaldım. Fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. İlki bu: İkincisi de bu:
  15. W

Sizce Hangi Plağı Almalıyım?

............a
  16. W

sanırım herkes yuvarlak diyor. teşekkür ederim. :)
  17. W

valla bilemedim hocam ya. çok arada kaldım.
  18. W

Merhaba arkadaşlar, Kız arkadaşıma hediye için plak düşünüyorum da karar vermedim hangisini alsam. Yorumlarını belirtirseniz çok memnun olurum. Birincisi bu: Diğeri de bu:
Top Bottom