Neler Yeni

Bu gözlüğü bulamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Arkadaşlar merhaba,

Almak istediğim bir güneş gözlüğü modeli var ama bir türlü ulamadım internette. Fotoğrafını aşağıya ekledim, markası da swing. Bulabilirseniz lütfen linkini paylaşabilir misiniz?

1646561178251.png
1646561185325.png
1646561190254.png

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tiplere "Wayfarer" diyorlar. Ray-Ban'in en meşhur tasarımlarından. Belki marka adı + wayfarer diye aratırsan çıkabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En yakın şunu buldum:
Çok teşekkürler, böyle aratınca istediğime çok daha yakın sonuçlar buldum.
Bu arada resimdeki eleman meşhur bir oyuncu değil mi? Dünyanın parasını alıyordur, niye ucuz gözlük takıyor?
Evet evet oyuncu. :) Best model hatta. Hiç bilemiyorum neden ucuz kullanıyor. :)

@Evil Belief Bir sorum daha olacaktı.

Şimdi şu ürünü gördüm ve hoşuma gitti açıkçası.

Fakat daha önceden ig üzerinden de araştırma içerisindeydim. Ve şu gözlüğü beğenmiştim.

Bu da wayfarer kategorisine giriyor mu? Ve sen olsan hangisini alırdın? Sayfada güzel gözlükler var, fakat ne kadar kalitelidir bilemiyorum.

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çok teşekkürler, böyle aratınca istediğime çok daha yakın sonuçlar buldum.

Evet evet oyuncu. :) Best model hatta. Hiç bilemiyorum neden ucuz kullanıyor. :)

@Evil Belief Bir sorum daha olacaktı.

Şimdi şu ürünü gördüm ve hoşuma gitti açıkçası.

Fakat daha önceden ig üzerinden de araştırma içerisindeydim. Ve şu gözlüğü beğenmiştim.

Bu da wayfarer kategorisine giriyor mu? Ve sen olsan hangisini alırdın? Sayfada güzel gözlükler var, fakat ne kadar kalitelidir bilemiyorum.
Ben Hepsiburada linkindeki siyah olanı alırdım alacak olsam. Şu an kullandığım güneş gözlüğü onun köşelerindeki metal süslemeler olmayanı (farklı marka tabii).
Evet girer galiba. Çok ayrıntılı bilmiyorum da Ray-Ban'in sitesinden Aviator, Wayfarer... şeklinde tasarım adlarına bakabilirsin. Adı çok önemli değil hoşuna gitmesi ve yüzüne uyması yeter.
Bu arada böyle ucuz ürünlerin camları pek kaliteli olmuyor, gerçek UV korumaları olmuyor. Bir optikçide yeni cam almanı öneririm. Çerçeve aşırı önemli değil de cam aşırı önemli optikte.

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Çok teşekkür ederim tekrardan.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Güzele benziyor hocam gayet şık.
Kulağın üstüne gelen kısımların rengi hafif kahverengi-kızılımsı. Düz siyah diye alıyorsan ona dikkat et sadece.
Sen deyince dikkatli baktım da evet öyle gibi hocam. Ama kötü durmaz bence.

Seni biraz darladım kusura bakma. Bir sorum daha olacaktı. Bu cam rengi koyulaşırtırılıyor mu herhangi bir optikçide?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sen deyince dikkatli baktım da evet öyle gibi hocam. Ama kötü durmaz bence.

Seni biraz darladım kusura bakma. Bir sorum daha olacaktı. Bu cam rengi koyulaşırtırılıyor mu herhangi bir optikçide?
Sorun yok hocam.
Koyulaştırma diye bir şey duymadım, komple cam değişir. Numarasız camlar ucuz oluyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,476
Üyeler
166,004
Son üye
denizxc
Top Bottom