Çok teşekkürler, böyle aratınca istediğime çok daha yakın sonuçlar buldum.Bu tiplere "Wayfarer" diyorlar. Ray-Ban'in en meşhur tasarımlarından. Belki marka adı + wayfarer diye aratırsan çıkabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En yakın şunu buldum:
Evet evet oyuncu. Best model hatta. Hiç bilemiyorum neden ucuz kullanıyor.Bu arada resimdeki eleman meşhur bir oyuncu değil mi? Dünyanın parasını alıyordur, niye ucuz gözlük takıyor?
Ben Hepsiburada linkindeki siyah olanı alırdım alacak olsam. Şu an kullandığım güneş gözlüğü onun köşelerindeki metal süslemeler olmayanı (farklı marka tabii).Çok teşekkürler, böyle aratınca istediğime çok daha yakın sonuçlar buldum.
Evet evet oyuncu. Best model hatta. Hiç bilemiyorum neden ucuz kullanıyor.
@Evil Belief Bir sorum daha olacaktı.
Şimdi şu ürünü gördüm ve hoşuma gitti açıkçası.
Fakat daha önceden ig üzerinden de araştırma içerisindeydim. Ve şu gözlüğü beğenmiştim.
GÖZLÜK SHOP on Instagram: "Polarize cam🔆 Sola kaydır👈 2021 yeni sezon güneş gözlüğü : 99₺🏷 •Organik cam •UV/400 Koruma özelliğine sahip •CE ibareli ~Kapıda nakit/kredi kartı ~Havale/EFT Siz nasıl isterseniz✨ Sipariş için; DM veya WP sipariş
58 likes, 4 comments - gozlukshop on October 12, 2021: "Polarize cam🔆 Sola kaydır👈 2021 yeni sezon güneş gözlüğü : 99₺🏷 •Organik cam •UV/400 Koruma özelliğine sahip •CE ibareli ~Kapıda nakit/kredi kartı ~Havale/EFT Siz nasıl isterseniz✨ Sipariş için; DM veya WP sipariş hattı -544 351...www.instagram.com
Bu da wayfarer kategorisine giriyor mu? Ve sen olsan hangisini alırdın? Sayfada güzel gözlükler var, fakat ne kadar kalitelidir bilemiyorum.
Güzele benziyor hocam gayet şık.@Evil Belief
Buldum sanırım bu gözlüğü.
Swing SW 192 C216 Güneş Erkek GÖZLÜĞÜ
Ne dersin? Ölçüler çok benzer duruyor.
Sen deyince dikkatli baktım da evet öyle gibi hocam. Ama kötü durmaz bence.Güzele benziyor hocam gayet şık.
Kulağın üstüne gelen kısımların rengi hafif kahverengi-kızılımsı. Düz siyah diye alıyorsan ona dikkat et sadece.
Sorun yok hocam.Sen deyince dikkatli baktım da evet öyle gibi hocam. Ama kötü durmaz bence.
Seni biraz darladım kusura bakma. Bir sorum daha olacaktı. Bu cam rengi koyulaşırtırılıyor mu herhangi bir optikçide?