Arama sonuçları: *

1. yilmazss0

Aileniz ne iş yaptığınızı umursamaz

Yaşıyanlar olduğu için dikkate alınması açısından yazdım. Kendimden örnek vererek. Çünkü buna ses çıkarmazsan herhangi bir işte çalışıp gelecek kuramazsın Türkiyede.
  2. yilmazss0

Bu arada kusura bakmayın genelde aile sorunları böyle yerlerde açılmaz ancak benım bunun demem lazım ki herkes gözünü dört açsın ailenizin sizi kullanmasına izin vermeyin. Askerlik yakın dostum aralıkta 19 yaşıma girceğim
  3. yilmazss0

Dostum bu sorunu yıllardır yaşıyorum. Üni sınavına çalışmadım puan en azından 250 gelse belki açığa girerim okurum dedim iyi bir puan gelmedi yer yoktu vs. vs. giremedim kpss falan girerim dedim. Bunun nedeni ise ben simdi buradan atıyorum ankaraya üniye gitsem ev parasını kim vericek kykda...
  4. yilmazss0

Belki başlığı anlamamış olabilirsiniz. Şöyle açıklıyayım. Aileniz genç yaşınızda mezun olduğunuz zaman sizin ne işe giriceğinize,iş yerinin nasıl işleyişine, işte size baskı var mı? Yok mu?, Maaşınız gününde yatıyor mu?, Yetkililer otururken siz tüm yükün altında mısınız vs. hiçbir şekilde...
  5. yilmazss0

ATM qr kod işlemleri

Fotoğraftaki sadece örnek atm yeniydi bankanın atmsi
  6. yilmazss0

ATM qr kod işlemleri

Arkadaşlar dün aksam garanti bankasından qr kod ile para yatırdım ve en son onaylıyorum a basıyorsunuz ve oradan ayrılıyorsunuz çünkü qr kod işlemle başka yapacağınız işlem yok ancak şöyle bir şey yaşadım qr kodla parayı yatırdım en son onaylıyorum veya onaylamıyorum bölümü cıkıyor alt kısımda...
  7. yilmazss0

CS GO Türk olduğum için takım ırkçılık yapıp oynundan attılar

Sövdüm zaten ama video kayıdı sesi almamış
  8. yilmazss0

Bgyli değilm. Ayrıca bu olaylar çoğaldı oyun oynayamıyoruz artık. Cs go için oyuncuları nereye şikayet edebileceğimi öğrenmek istedim belki bir destek ekibi vardır bu konuda ?
  9. yilmazss0

Hayırdır zoruna giden ne
  10. yilmazss0

Kral ben direkt böyle olduğu zaman mehter marşı açıyorum bunu hep yapmıyorum ama :d
  11. yilmazss0

Anlamadığım yabancılar kürtleri destekliyor birde 1693388337 https://steamcommunity.com/profiles/76561199016290066/ Bu da buna katılan https://steamcommunity.com/profiles/76561199016290066/ Bu arkadaş kürdistancı
  12. yilmazss0

Bunları nereye şikayet edebilirim? Her maç ya kürtler ya da ruslar ırkçılık yapıyor. Video kayıdım var
Top Bottom