Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Passat 1.6 Fsı ile Peugeot 508 le takasa girilir mi?

O parayı peugeot a vermem araştırdım da Toyota corolla felan bakmak daha mantıklı yada biraz daha ekler b7 Passat alınır ama o kadar çıkar mıyım bilemiyorum bakacam bütçeyi biraz zorlamaya çalışcaz
  2. Ğ Fedaisi

Yürüyen aksamı iyi kondisyonda fsi iyi değil zaten illaallah ettirdi ama 790 bin TL diyor adam arabasına piyasaya baktım 1-2 araç hariç normal geldi fiyat normal mi? Asıl sorum buda hocam
  3. Ğ Fedaisi

Bizim araba: Passat 1.6 fsı 2008/ KM:318.000/ Diğer araba Peugeot 508 2012 1.6 bakımları yapılmış /KM 190.000 Fiyat 790 bin bize ikram yapacak takas yapacağız sizce mantıklı mı?
  4. Ğ Fedaisi

Citroen C4 Picasso alınır mı?

Haklısınız hocam bakalım üste koyarsak bunu alırım sonrasında iyi bir hız odaklı sedan alırım.
  5. Ğ Fedaisi

Ya aslında 5 civarı olur diye tahmin ediyorum oda artık ortlama olur benzinli olsa LPG takar tadından yenmez araba olurdu fakat o zamanda araba çekmezdi bakalım üstüne biraz ekler alırım diye düşünüyorum yoksa bizim B6 dan devam.
  6. Ğ Fedaisi

4 civarı diyor 7 civarı almam zaten çok yakar.
  7. Ğ Fedaisi

Geçmez zaten araç ama gerçekten çok hoşuma gitti 2012 yıllarına göre gerçekten teknolojik sevdim aracı.
  8. Ğ Fedaisi

Çok yakmaz mı ki?
  9. Ğ Fedaisi

2012 model de şehiriçi 4.3L diyor (100KM) bütçe olarak zorlar gibi duruyor mazot fiyatları uçtu malum şahısdan sizce araç alınır mı?
  10. Ğ Fedaisi

500.000 BUTCE ARABA ONERISI

Bence Fluence bakın hocam ya da arkadaşların diğer önerdikleri Peugeot a Toyota vs. , Linea yakıt olarak biraz üzebilir
  11. Ğ Fedaisi

Kore ara Biraz KM yüksek olur bize biraz sahibinin mallığından fazla masraf açtı adam aldığından beri hiç değiştirmemiş triger setini bı onu bide alt bijulerini vs yaptık şimdi sıkıntısı yok dediğim gibi Ekspertiz yaptırıp bakar ona göre karar alırsınız
  12. Ğ Fedaisi

Diğer dizel araçlara göre biraz fazla yakıyor fakat 8-10 LT arası yakmıyor
  13. Ğ Fedaisi

Bak Lineayı unuttum piyasasına bakmadım ama kaza darbe yoksa kilometre iyise alınır fakat 1.3 Multijet çok yakıyor öbür modellerine bakın. 1709498689 Bence dediğim gibi B6 Passat alın söylenen arabaların hepsinden çok daha sağlam bir Alman Tankı.
  14. Ğ Fedaisi

Bence Fluence veya Peugeot 301 bakın modelli olsun diyorsanız Taksi Ruhsatlı Corurier veya Fiorino(bulabilirseniz) ama ben olsam B6 kasa benzinli tüplü Passat alırdım biraz masraf yapar biner gidersin bende şuan B6 Passat var gerek Konforu olsun gerek az yakması olsun vs. Memnunum.
Top Bottom