Neler Yeni

Citroen C4 Picasso alınır mı?

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Adolf Hitler
2012 model de şehiriçi 4.3L diyor (100KM) bütçe olarak zorlar gibi duruyor mazot fiyatları uçtu malum şahısdan sizce araç alınır mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.6 hdi motoru sorunlu bir motor değil. Benim gözümde alınır. Araba bütçene uyuyorsa bakmanı öneririm.
Ekspertize sokarsın

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Motor genel olarak yakıt tüketimi düşük bir motor. Şehir içi 7 litreyi geçeceğini düşünmüyorum

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motor genel olarak yakıt tüketimi düşük bir motor. Şehir içi 7 litreyi geçeceğini düşünmüyorum
Geçmez zaten araç ama gerçekten çok hoşuma gitti 2012 yıllarına göre gerçekten teknolojik sevdim aracı.

Emsal

80+ Silver
Geçmez zaten araç ama gerçekten çok hoşuma gitti 2012 yıllarına göre gerçekten teknolojik sevdim aracı.
Araç gayet kullanışlı hocam biz kullandık
Biraz daha yeni kasa kullandık ama çok fark etmez yakıt 7 civarı kışın 8 uzun yolda 5.5-6.5 arası güneş yanığı vs de pek yok Citroen’ler de

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araç gayet kullanışlı hocam biz kullandık
Biraz daha yeni kasa kullandık ama çok fark etmez yakıt 7 civarı kışın 8 uzun yolda 5.5-6.5 arası güneş yanığı vs de pek yok Citroen’ler de
4 civarı diyor 7 civarı almam zaten çok yakar.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim gözümde büyük aile arabası. İçi sandığından daha geniştir ve teknolojik bir arabadır. Grand picassoya da bindim picassoya da bindim. Grand picasso yeni olmasıyla kazanıyor. 7 kişilik olanlar da çok kullanışlı. Bu kadar geniş bir arabanın da otomobil olarak geçmesi ayrı bir güzel yanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 civarı diyor 7 civarı almam zaten çok yakar.
4 civarı yakması zor. 12 yaşında arabanın yıpranmışlığı , ülkedeki mazotun kötülüğü ve dahası bir sürü etken var. Hiç trafiksiz bir şehirde her gün 20 30 km git gel yapacaksan o değerleri yakayabilirsin ancak

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam selamlar kusura bakmayın honda 1.6 ivtec Dream bu model kasa araçlara bakıyorum da sizce alınır mı
Merhabalar hocam.
Bahsettiğiniz araç fd6 kasa ise sevdiğim bir arabadır. Duruşunu severim.
Kısa bir mesafe sürdüm. Devir çevirmeyi çok seven bir araçtır. Sesi de gayet güzel. Yakıtını bilmiyorum , yoldaki dinamiklerini bilmiyorum
Honda aracında öyle kolay kolay sorun olmaz zaten

Bahsettiğiniz araç fb7 kasa ise bu paraları bu arabaya vermenizi önermem. Temiz fb7 kasalar 700 800 civarında. Turbolu araçlara yönelirdim

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Adolf Hitler
Grand picasso
Daha ağırını kullandık biz hocam daha azdır heralde picasso
Ya aslında 5 civarı olur diye tahmin ediyorum oda artık ortlama olur benzinli olsa LPG takar tadından yenmez araba olurdu fakat o zamanda araba çekmezdi bakalım üstüne biraz ekler alırım diye düşünüyorum yoksa bizim B6 dan devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,070
Üyeler
169,522
Son üye
Roxier1903
Top Bottom