Hocam selamlar kusura bakmayın honda 1.6 ivtec Dream bu model kasa araçlara bakıyorum da sizce alınır mı1.6 hdi motoru sorunlu bir motor değil. Benim gözümde alınır. Araba bütçene uyuyorsa bakmanı öneririm.
Ekspertize sokarsın
Geçmez zaten araç ama gerçekten çok hoşuma gitti 2012 yıllarına göre gerçekten teknolojik sevdim aracı.Motor genel olarak yakıt tüketimi düşük bir motor. Şehir içi 7 litreyi geçeceğini düşünmüyorum
Araç gayet kullanışlı hocam biz kullandıkGeçmez zaten araç ama gerçekten çok hoşuma gitti 2012 yıllarına göre gerçekten teknolojik sevdim aracı.
4 civarı diyor 7 civarı almam zaten çok yakar.Araç gayet kullanışlı hocam biz kullandık
Biraz daha yeni kasa kullandık ama çok fark etmez yakıt 7 civarı kışın 8 uzun yolda 5.5-6.5 arası güneş yanığı vs de pek yok Citroen’ler de
Benim gözümde büyük aile arabası. İçi sandığından daha geniştir ve teknolojik bir arabadır. Grand picassoya da bindim picassoya da bindim. Grand picasso yeni olmasıyla kazanıyor. 7 kişilik olanlar da çok kullanışlı. Bu kadar geniş bir arabanın da otomobil olarak geçmesi ayrı bir güzel yanı.Geçmez zaten araç ama gerçekten çok hoşuma gitti 2012 yıllarına göre gerçekten teknolojik sevdim aracı.
4 civarı yakması zor. 12 yaşında arabanın yıpranmışlığı , ülkedeki mazotun kötülüğü ve dahası bir sürü etken var. Hiç trafiksiz bir şehirde her gün 20 30 km git gel yapacaksan o değerleri yakayabilirsin ancak4 civarı diyor 7 civarı almam zaten çok yakar.
Grand picasso4 civarı diyor 7 civarı almam zaten çok yakar.
Merhabalar hocam.Hocam selamlar kusura bakmayın honda 1.6 ivtec Dream bu model kasa araçlara bakıyorum da sizce alınır mı
Ya aslında 5 civarı olur diye tahmin ediyorum oda artık ortlama olur benzinli olsa LPG takar tadından yenmez araba olurdu fakat o zamanda araba çekmezdi bakalım üstüne biraz ekler alırım diye düşünüyorum yoksa bizim B6 dan devam.Grand picasso
Daha ağırını kullandık biz hocam daha azdır heralde picasso