Neler Yeni

Citroen Ami alınır mı?

eneskaya6

80+ Silver
hocam bende sizin gibi düşünüyordum. ufak tefek işlere arabayla gitmek yerine elektrlikli bişey olsun gidim gelim hızlıca diye ama elektrikli motorlar vs gerçekten aldığına değmıyor ne basmaya basıyorlar ne de kaliteleri iyi. scooter alın en fazla 50 basıyorlar zaten isterseniz yükseltirsiniz orası ayrı da cidden daha kullanışlı. sokak arası mahalle arası scooterlerin riski cok yok zaten yavassınız gündelik trafik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
hocam bende sizin gibi düşünüyordum. ufak tefek işlere arabayla gitmek yerine elektrlikli bişey olsun gidim gelim hızlıca diye ama elektrikli motorlar vs gerçekten aldığına değmıyor ne basmaya basıyorlar ne de kaliteleri iyi. scooter alın en fazla 50 basıyorlar zaten isterseniz yükseltirsiniz orası ayrı da cidden daha kullanışlı. sokak arası mahalle arası scooterlerin riski cok yok zaten yavassınız gündelik trafik.
Hocam mahalle arasında oturmuyorum oralarda olsam mantıklı dediğiniz ama evimin bulunduğu yer biraz tenha ve etrafta sokak köpekleri var. Onun haricinde bilirsiniz deprem sonrası hatayın her yeri toz toprak buralarda scooter falan çok sıkıntılı. Biraz da o yüzden kapalı olsun rahat olsun diyorum bir de elektrik benim için çok rahat olur apartmanımın altında büyük alan var otopark için kablo indirme falan çok kolay olacak alırsam eğer.

Top Bottom