Neler Yeni

Citroen c5 aircross vs c4x

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhabalar
Dct şanzıman yani dual clucth transmission aynı zamanda çift kavramalı şanzıman otomatikleştirilmiş bir şanzıman. Yani normalde debriyaja basıldığında ve vites atıldığında nasılsa bu şanzımanda kendi debriyaja basıyor ve kendisi vites atıyor.
Mesela DSG bir çift kavramalı şanzımandır. Veya audi s-tronic
Tork konvertörlü şanzımanlara göre daha pürüzsüz ve hızlıdır.
Modelden modele sorunlar değişir fakat genel itibariyle büyük sorunları olmayan bir şanzıman tipidir.
Eğer otomatik şanzıman alıyorsan vites geçişlerine ve hızlanmaya dikkat et. Herhangi bir sorun varsa zaten kendini belli edecektir ya vites geçişlerinde vuruntu yapar ya da geç vites atar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şaban lamalı
Merhabalar
Dct şanzıman yani dual clucth transmission aynı zamanda çift kavramalı şanzıman otomatikleştirilmiş bir şanzıman. Yani normalde debriyaja basıldığında ve vites atıldığında nasılsa bu şanzımanda kendi debriyaja basıyor ve kendisi vites atıyor.
Mesela DSG bir çift kavramalı şanzımandır. Veya audi s-tronic
Tork konvertörlü şanzımanlara göre daha pürüzsüz ve hızlıdır.
Modelden modele sorunlar değişir fakat genel itibariyle büyük sorunları olmayan bir şanzıman tipidir.
Eğer otomatik şanzıman alıyorsan vites geçişlerine ve hızlanmaya dikkat et. Herhangi bir sorun varsa zaten kendini belli edecektir ya vites geçişlerinde vuruntu yapar ya da geç vites atar.
Hocam. Aracın modeli chery omoda 5 sıfır dct şanzıman olanı nasıldır önerir misiniz? bide tifo 7 pro var ikisinde comfort paket sıfır olduğuniçin düşünüyorum yedek parça sıkıntı olmaz gerekirse Çin’den getirtiriz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Chery bilgim yok hocam.
Yakıtı fazla onu biliyorum. İncelemelere bakın isterseniz. Ama tiggo 7 pro daha güzel bence ( tasarım olarak)

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
Ben C5 aircross düşünüyorum da ikinci elde minimum fiyatlar 1.030.000 falan onlar alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam. Aracın modeli chery omoda 5 sıfır dct şanzıman olanı nasıldır önerir misiniz? bide tifo 7 pro var ikisinde comfort paket sıfır olduğuniçin düşünüyorum yedek parça sıkıntı olmaz gerekirse Çin’den getirtiriz
13 litre yakıyor diyorlar sen dizel bir araba al Max 5-6 litre yakar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Öncelikle merhaba 2020 model 1.2 Citroen c5 aircross mu 2023 model Citroen c4 x mi ikisi ikinci el aynı fiyat bütçe 1.200.000 sizce hangisi alınır otomatik olması şart geniş olması lazım konforlu olması lazım yolda bırakmayacak bir araba olması lazım
Hocam 5008 al

Top Bottom