Citroen c5 aircross vs c4x

Reaksiyon skoru
3
Öncelikle merhaba 2020 model 1.2 Citroen c5 aircross mu 2023 model Citroen c4 x mi ikisi ikinci el aynı fiyat bütçe 1.200.000 sizce hangisi alınır otomatik olması şart geniş olması lazım konforlu olması lazım yolda bırakmayacak bir araba olması lazım

C5 aircross daha geniş ve konforludur. Eat8 şanzıman üzmez

Peki Citroen hariç Mercedes cla200 benzin veya c180 benzin li mi 2014-15 model yoksa Honda crv mi 1.6 2015.16 model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Denizgezen

Son düzenleme:
Hepsinin model , paketlerini vs. Söyler misin

Hocam Mercedes cla 200 amg paket 2015 model c180 exlusive paket Honda crv eco executive + paket bide 2017 model Audi a4 1.4 tfsı design paket modelleri ve paketler böyle

Hocam Mercedes cla 200 amg paket 2015 model c180 exlusive paket Honda crv eco executive + paket bide 2017 model Audi a4 1.4 tfsı design paket modelleri ve paketler böyle
Mercedeslerin kilometresi çok yüksek değil ise (200-250 bin) kolay kolay üzmez bakımını yaptırman yeterli olur. Honda bilmiyorum daha önce kullanmadım . Audi A4 lerin ben 1.4 motorlusunu ve iç tasarımını beğenmiyorum ancak üzecek araba değil. Aynı mercedes gibi temizse bakımın yaptırman yeterli olur.

Ben c180 tercih ederdim. Nedenlerim:
Şehir içi bineceksem veya uzun yola çıkacaksam konforu , duruşu beni tatmin eder.
Motor olarak sağlam motordur yakıtı bilmiyorum. Donanım olarak harika olmasa da yeterli olacaktır.

Eğer şehir içi çok fazla iç hacime gerek duymuyorsan crv mantıksız. Cla 200 tasarımı benim hoşuma gitmiyor.

Ne istediğinize karar vermeniz gerek. CLA çok ufak bir araç, arkası çok dar.

Ben c180 tercih ederdim. Nedenlerim:
Şehir içi bineceksem veya uzun yola çıkacaksam konforu , duruşu beni tatmin eder.
Motor olarak sağlam motordur yakıtı bilmiyorum. Donanım olarak harika olmasa da yeterli olacaktır.

Eğer şehir içi çok fazla iç hacime gerek duymuyorsan crv mantıksız. Cla 200 tasarımı benim hoşuma gitmiyor.
Saolun hocam yakıt önemli değil zaten iç hacim çok önemli değil yani kocaman olmasına gerek yok

Saolun hocam yakıt önemli değil zaten iç hacim çok önemli değil yani kocaman olmasına gerek yok
Trim sesleri kötü ve multimedyası çok oyuncaklı değil. İnsan bluetooth arıyor. Var ama sadece telefon görüşmesi için geçerli. Araştırarak almanı öneririm. İnşallah temiz bir araç alırsın

Trim sesleri kötü ve multimedyası çok oyuncaklı değil. İnsan bluetooth arıyor. Var ama sadece telefon görüşmesi için geçerli. Araştırarak almanı öneririm. İnşallah temiz bir araç alırsın
Hocam şuanki arabamızda daha müzik çalar bile yok araba çalışırken sanki deprem oluyor yani bişey olmaz

Geri