Arama sonuçları: *

• Users: 04umut76
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 04umut76

Subaru Impreza 1.6 Alınır mı ?

hmm önerim 1.6 subaru olabilir veya 2011 lancer da olabilir
  2. 04umut76

Subaru Impreza 1.6 Alınır mı ?

bütçem olursa kesin alacağım bir araç ama dökük değil de biraz daha diri bir araç almak isterdim ve 2004-2007 arası bir araç olurdu ve motor hacmi biraz daha büyük olabilir
  3. 04umut76

Depresyon

panik yapıyorsun veya heycandan derin derin nefes al panik yapma ve tüm kuralları kodla kafanda
  4. 04umut76

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

çokta özel seri değiller sadece beyaz olmaları ve türkiye de satışta olmamaları bunalrın çok daha performanslı veya ekstra güçlü olduğu anlamına gelmez
  5. 04umut76

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

benim gözümde üst düzey bir sistem değil işlemci r5 5600 ekran kartı ise rtx 3060 anakart ise b550 bu sistem bu parayı hak etmiyor bence
  6. 04umut76

Hayalinizdeki Araç !

subaru impreza wrx sti veya mitsubishi lancer
  7. 04umut76

Bu göçük ve çizik ortalama kaç para tutar?

elinizden geliyorsa kapının iç tarafını söküp kendiniz düzeltebilirsiniz ama gelmiyorsa göçük düzeltme yapan yerler var arabayla gidip fiyat alın derim
  8. 04umut76

Kuzey Marmara Kaç Para?

sitesine girdiğinizde araç sınıfını seçip alttanda giriş gişenizi ve çıkışı seçiyorsunuz ve fiyatı hesaplıyor
  9. 04umut76

Kuzey Marmara Kaç Para?

kmo hesaplama yazıp oradan hesaplayabilirsiniz
  10. 04umut76

Türkiye'de en çok hangi karayolları kullanılıyor?

nakliyeciler ile görüşmeni tavsiye ederim
  11. 04umut76

Türkiye'de en çok hangi karayolları kullanılıyor?

türkiyenin omurgası istanbul merzifon samsun yolu bu yol en kalabalık yoludur merzifondan doğuya gittiğinde doğu illerine ve iran sınırına gidersin
  12. 04umut76

Ehliyet sınavını geçtikten sonra ne yapılır

1 adet biyometrik fotoğraf götürmen yeterli
  13. 04umut76

Ehliyet sınavını geçtikten sonra ne yapılır

nüfüs müdürlüğüne gidip kart başvurusunda bulunabilirsin tabi harcı yatırdıktan sonra
  14. 04umut76

16 yaşında araba sürebilirmiyim

knkm sürmesine sürersin ama polis amcalar yakalarsa hem ruhsat sahibine hem sana cezayı keser yani 26k civarı
  15. 04umut76

Tuning dükkanı toptancı

yurtdışından almayı düşünüyorsanız 150 euro üzeri ürünlerde müşavirlik hizmeti almanız gerekebilir size tavsiyem gümrük işlerini falan iyice araştırın yd ürün alacaksanız
  16. 04umut76

Yardım Otomatik vites ehliyeti hakkında?

manuel kullanmanın zevki başka benim için öyle en azındn zevki inceden bişeyler alacak araba bir tık klasik olacak
  17. 04umut76

Yardım Otomatik vites ehliyeti hakkında?

knkm imkanın varsa düz al bence
  18. 04umut76

5 milyon'un olsa hangi arabayı alırdın

civic serserilerin elinde bitti e30 ise önceki sahiplerinin berbat ettiği araç yoksa adam gibi kullanılırsa çok çok kaliteli araçlar
  19. 04umut76

neden ki sevdiğim araç ikiside
  20. 04umut76

benim listem var 1)Subaru impreza wrx sti 2)Mercedes benz 190e 3)Mitsubishi Lancer 4)Bmw e30 5)Honda civic 1699283712 hacı listen baya iyi mazdayı unutmuştum
Geri