Yardım Otomatik vites ehliyeti hakkında?

Reaksiyon skoru
26
Herkese selamlar otomatik vites ehliyet almayı düşünüyorum da düz vites düşünmüyorum çoğu kişi sen bayan mısın diyor onu onlar sürer diyor ama ben otomatik ehliyet almak istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir sonuçta parası gidecek olan benim?

Mantık basit aslında düz alabiliyorsan düz al hem otomatik hem manuel kullan. Yapamam edemem diyorsan otomatik al gitsin günümüzde çoğu araç artık fabrikadan otomatik çıkmaya başladı.

otomatik vites ehliyeti mi :kekw: düz ehliyet alırsın araç otomatik yada manuel vites olur

Herkese selamlar otomatik vites ehliyet almayı düşünüyorum da düz vites düşünmüyorum çoğu kişi sen bayan mısın diyor onu onlar sürer diyor ama ben otomatik ehliyet almak istiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir sonuçta parası gidecek olan benim?
knkm imkanın varsa düz al bence

otomatik vites ehliyeti mi :kekw: düz ehliyet alırsın araç otomatik yada manuel vites olur
Biliyorum ama canım otomatik ehliyet almak istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum ama canım otomatik ehliyet almak istiyoru
knkm imkanın varsa düz al bence
Neden kanka ileride çoğu fabrikadan otomatik vites çıkacak diyorlar

Biliyorum ama canım otomatik ehliyet almak istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum ama canım otomatik ehliyet almak istiyoru

Neden kanka ileride çoğu fabrikadan otomatik vites çıkacak diyorlar
manuel kullanmanın zevki başka benim için öyle en azındn zevki inceden bişeyler alacak araba bir tık klasik olacak

Kardeş manuel alıcaksın böyle çektin mi 3 ten 2 ye ufffffff
Otomatik boş

İlerde araba falan kiralamak istesen manuel bu ehliyetim yetmiyor mu diyeceksin cok zorlanmiyorsan manuel al ilerde bisi misi olur manuele ehliyetim yetmiyo mu diyeceksin

Ehliyeti düz al arabayı oto al zaten ileride çok az manuel kalıcak bildiğin üzere manuel zaman kaybettiriyor özellikle hızlı arabalarda.

Yok reis niye kiraliyim araba alırım zaten otomatik vites
hocam bişi mişi olur manuel kullanmanız gerekir pişman olursunuz otomatik ehliyet aldın diye çevrenden göreceğin zorbalıkları vs hesaba katmadım bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri