Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

🟢 BYD: 2026'DA TÜRKİYE'DE ÜRETİME BAŞLIYORUZ!

Ucamiyor kacamiyor ne yazık ki zaten tipsiz bir araba üstüne üstün ne uçması ne kaçması yengemde var telefonunu sarza koymuo arabanın bataryası bitiyor diye fkwndsj
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

🟢 BYD: 2026'DA TÜRKİYE'DE ÜRETİME BAŞLIYORUZ!

Byd kaliteli . 2.el piyasasını darmaduman eder çünkü cidden ucuz ve kalite sunuyo
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

Honda civic 1.6 ies 1998 2001 model günümüzde hâlen alınır mı

9 yıllık polo alınmaz
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Honda civic 1.6 ies 1998 2001 model günümüzde hâlen alınır mı

7 yıllık BMW Mercedes alacağıniza sıfır Renault Fiat alın . Sıfır araba sonuçta sıfırdır. Umarm anlatabildim
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

ÖTV İndirimli 700-800 arası hangi araç alırdınız ?

İndirim ile mi 700 800 yoksa indirimsiz 800k olan cihaz mi ? Bu arada alabildigin en pahalı arabayı al ne kadar pahalı ise indirim o kadar fazla oluyor
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Cherry Tiggo 8 mi Togg mu?

145 beygir güzel bir araç ve 7.5 yakıyor çok iyi benzinliye göre. 1722840644 Ayrıca içi dışı bambaşka sanki ds 9
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

Araba ve motor forumları var ordakiler daha deneyimli evet oralara sorulsa daha iyi.
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hiçbiri jaecoo 7 bekleyin . Veya çupra formentor
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

Cupra formentor vs Ford focus

Aşırı saçma bir soru cupra dan sukayetci olan sayısı yok gibi bişey hatta hiç görmedim. Üst seviye klasman kalitede ürünler Ford da iyidir soruna gelicekcolursak Ford ucuzdur tabi ama cupra sorun çıkartmaz
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

🟢 FİAT, EGEA'DA %10 İNDİRİM KARARI ALDI!

Gayiş edişın
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

DS 9 nasıldır alınır mı?

Ds premium bir marka.
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

ENGELLİ BİREY İCİN ARABA ŞARTLARI

Raporum sınırsız şuan dediğim gibi büyük ihtimal alınmıyor sormak istedim sadece
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

ENGELLİ BİREY İCİN ARABA ŞARTLARI

%40 genetik ve metabolik engelim mevcut bu şekilde engelli indirimli alabiliyor muyum. İnternette %40 uzuv kaybı(ortopedik engel) zorunlulugu vs var diyen siteler var bilginiz var mı ? 1703610161 Raporda siniflanamayan olarak işaretli ortopedik değil
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

1.700.000 tl araba önerisi

3008 den A3 e geçmem ben şahsen.
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Tiguan mı seat ateca fr mi

Tucson güzel Cidden
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

Egea gayis editions.
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım Engelli Araç İndirimi HK.

Metabolik engelim var benim uzuv kaybın yok ama 45 oranında engelliyim var nasıl olcak o
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

Uzuv kaybı olması şartı var diye biliyorum 1693478318 Uzuv kaybı şartı var diyor
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

İsterse yüzde 99cengelli olsun ortopedik hariç alınmıyor. Benim de 45 oranım var alinmio dediler :) kardeşimin üzerine aldık lakin kendisi belirlenemeyen engelli çocuk grubunda olduğu için oran 90 ve fonksiyon kaybı olduğu için zar zor verdiler 2 ay uğraştık birçok şeyle
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

Ortopedik engeli yoksa alamazsınız engelli indirimi ile :)
Top Bottom