Megane boş da olsa dolu da olsa alınır piyasa aracı şahsi fikrim temiz focus bakman madem gençsin güzel beyaz renk yeni nesil LED farkı büyük radyatör girişli olan kasası yani 2016 ve sonrası en iyisi bu olucaktir bence
O paralara Alman arabası asla alma git güzelce bir 2016 model focus al hep tipi güzel hem şanzımanı sağlam sorun çıkartmaz veya Megane al (önerim focus)
Yıl sonuna kadar o arabalar kalmaz zaten abi modele göre bakabilirsin 2016 sonrası titanyum focus sedan bütçe artarsa Corolla biraz daha artarsa Honda(2005 modelleri bile peynir ekmek gibi gider özel olarak VTEC motorlar pistondan dolayı aşırı sağlam.)
1745305033
https://shbd.io/s/IdQnBZQR...
Bütçe biraz daha çıkar mı? Çıkmazsa focus titanyum öneririm özellikle 2016 sonrası şanzıman tıp olsun baya güzel eğer bütçe çıkarsa corollanin 1.8 modelleri uygun bayağı.
1745304828
Bulabilirsen(pek sanmam) Megane da bakabilirsin iyi arabadır ama ben şahsen focus 2016 ve sonrası alırdım tip...
Çoğu kişide beyin yanma sorunu var yani bir iki kişide olmayınca olmaz demek yanlış austral ds7 ikisinden birini alırdım ben piyasasi çok istersem austral uzun yıl binceksem ds7.
Peugeot 5008 3008 kronik beyin sorunu var alınmaz. Austral şuan için en iyisi daha iyi bir seçenek yok
1744829551
Formentor da küçük bir araç bakma fotoda öyle büyük duruyor terramar çok iyi.
1744829613
Ds7 de bakabilirsin bayağı bir premium
Tiggo 8 pro Max çok iyi bir araba dezavantajı ileri km'de ne olur kimse bilmiyor çünkü binen yok o kadar. Tucson piyasası olan bir araca ben yerinizde olsam gider alpine model austral alırdım bu klasmanda daha iyi tıp ve kalite yok diye düşünüyorum
1744829075
Güçcücük la o
Ucamiyor kacamiyor ne yazık ki zaten tipsiz bir araba üstüne üstün ne uçması ne kaçması yengemde var telefonunu sarza koymuo arabanın bataryası bitiyor diye fkwndsj