Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Hayalinizdeki Araç !

Birileri kaliteden anlıyor 😁
  2. AntremanKoçuMünir

500.000TL hatchback Araba önerisi

Polo ve i20 hem hızlı satış için ideal araçlar...
  3. AntremanKoçuMünir

OPEL ASTRA 2000 1.2 OR 1.4

Değişim sebebim lastik yol tutuşu için şart, debriyaj seti ise hem yakıta hemde yeni araç gibi oldu. Ben memnunum hocam.
  4. AntremanKoçuMünir

Ekspertiz baskı balata ve lastik konusunda uzun yol yapacaksan hemen satmayacaksan değiştir dedi. Yaptırdım ve ön takıma baktırırken amortisör patlak lafından sonra onları da değiştirdim. Şimdi sadece bakımdan bakıma gidip filtreleri değiştirip yola devam ediyorum. Şimdi araç alacak olsam...
  5. AntremanKoçuMünir

Honda Civic bakarken bir anda kendimi Corolla ilanlarında buldum. Kafama yatan bir aracı bulup aldım. 2001 model boya değişen vardı. Ama önemli olan motor diyip yapıştırdım. Önceki sahibi aman yaptırırım diyipte ne yaptırmadı ise hepsini yaptırdım. Sanayi yüzü görmeyecek güzel japon araçlarından...
  6. AntremanKoçuMünir

Otomatik kadın arabası önerisi

Polo ve Micra genelde önerilir.
  7. AntremanKoçuMünir

Kaputun yüksek hızda çok titremesi

Hocam durum evet normal diyen kişiler ile muhatabı kesmenizi tavsiye ederim. İşim gereği bir çok il/ilçeye gidiyorum. Sürekli araç kiralar ve bahsettiğiniz hızlarda ve farklı yol tiplerinde kullanırım. Ama bir kez olsun kaput çok titredi, kaput az aralandı ve alemde kapattım diyemem. 301 hariç...
  8. AntremanKoçuMünir

Öneri Max 370 bin araba önerisi

1.4 Corolla Terra diyorum. Masrafsız ve gayet memnunum.
  9. AntremanKoçuMünir

2. EL ARABA ALMAYIN ALDIRMAYIN !!!

Siz yazmadan önce 2.el araç alacaktım şimdi karar değiştirip 800.000 lira daha ekleyip sıfır almaya gidiyorum teşekkürler. (!)
  10. AntremanKoçuMünir

Araba için Park Sensörü Önerisi

300-500 liraya alacağınız park sensörü adam gibi çalışmayınca pişmanlık paha biçilmez. 😂 Bulunduğunuz il/ilçede aksesuar satan bir kaç noktaya sorun derim. Genelde yakın fiyatları oluyor. Aklınıza ve bütçenize yatana okey dersiniz. Ben 700-1000 arasına yaptırır geçerim.
  11. AntremanKoçuMünir

Araç kiralama Hakkında?

Kurumsal firmalar kime kiralıyor ise baştan söylüyor. Haricinde başkası sürer ve kaza yaparsa hiçbir şekilde sigorta karşılamıyor diye... Öyle bir hataya düşmeyin derim.
  12. AntremanKoçuMünir

Öneri i20 modifiye öneri, tavsiye

3 numara cam filmi, Orijinale yakın güzel bir spoiler ve cam rüzgarlığı... Araçta yaptığımız tek değişiklik... 2013 modeller arasında net en tatlı görünen araçtı. Tavsiye ederim. Tavsiye olarak bodykit olabilir.
  13. AntremanKoçuMünir

max 300 bin tl 2. el araba onerisi

2001 Corolla verelim hocam 😀
  14. AntremanKoçuMünir

1.250.000TL ARABA ÖNERİSİ LÜTFEN

O fiyata bulursa iki tanede ben istiyorum.
  15. AntremanKoçuMünir

Fiat Linea 1.3 multijet alınır mı?

Şirket araçları ve kiralamalarda uzun yol yapmış birisi olarak evet araç gündelik kullanımda üzmez. Ama uzun yolda hız olarak 1.6 olanı keşke alsaydım dedirtiyor. Haricinde az yakıyor. Sürekli masraf çıkartma gibi bir durumu olmuyor.
  16. AntremanKoçuMünir

Yardım Trafik Cezası e-Devlette Ne Zaman Gözükür

Sorunun cevabı çok basit... Trafik polisi çevirmediği sürece plakaya yazılır. Araç sahibi kimse o kulağını çınlatır. 😁
  17. AntremanKoçuMünir

Araba sürme taktikleri nasıl alışılır

Uzun yol en basitidir. Can sıkıntısı ve uykunuz gelmesin arada mola verin hepsi bu... Yoksa yüksek vites belli bir hızda şehir içinden daha rahat gidersiniz. Şehir içinde tecrübe isteyenlere cuma akşamı Avrupa yakasından Anadolu yakasına iş çıkışını öneririm. Sabır simülasyonu ile birleşiyor.
Top Bottom