Neler Yeni

Araba sürme taktikleri nasıl alışılır

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Tam olarak pratikten kastın ne? Misal istanbulda araba sürmek birçok şehirden daha zordur. Birçok farklı şehirden kişi istanbulda araba sürerken afallar. zaten pratik dediğin şey tecrübe sürdükçe kilometre yaptıkça trafiğin akışına ayak uydurdukca zamanla oturur bazı şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk kez uzun yola çıkacaksan gece çıkma ve uykusuz çıkma onun için soruyorsan eğer
Hocam İlk Kez Uzun Yol Çıkacaksan Uykusuz Çıkma Demişsiniz Okay fakat Gece De Çıkma Demişsiniz Fakat Çelişki Şurada Ben Geceleri Aktif Olan Biriyim Ve Sabahları Uyuyorum Orasını Nasıl Halledeceğiz Acaba.

Yanında iyi bir şöförle çıkacan trafiğe ehliyetin varsa sürecen yavaş yavaş eninde sonunda alışıyosun zaten
Yanımda Bir Şöför İle Çıkmayı Denedim Fakat O Şöför İşime Çok Fazla Karıştığı İçin (Kollarını Azıcık Dik Tut, o Ne Öyle İkide Bir İbrelere Bakıyon Yola Odaklan, Vitesleri Atarken Aracı Sektirtme) Gibi Şeyler Yada Ne Bileyim 30 Km Hız Sınırı Bulunan Yolda (Birazcık Hızlı Git 35-/-40 Gibi Böyle Olmaz) Gibi Şeylerden Dolayı Dikkat Dağılmasına Sebep oldu Bu Sefer Yandaki Ve Öndeki Araca Çarpıyordum Ayrıca O Esnada Dreksyona Da Karıştığı İçin Bir Anda Elini Uzatıp Kendisi Yetmiyor Gibi Beni De Panik Yaptırdı Hocam Yani

Son düzenleme:

Bilgici Bilim

80+ Bronze
araba sürerken içme gerisi kolay

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Berkecan Ergin
Hocam İlk Kez Uzun Yol Çıkacaksan Uykusuz Çıkma Demişsiniz Okay fakat Gece De Çıkma Demişsiniz Fakat Çelişki Şurada Ben Geceleri Aktif Olan Biriyim Ve Sabahları Uyuyorum Orasını Nasıl Halledeceğiz Acaba.

Yanımda Bir Şöför İle Çıkmayı Denedim Fakat O Şöför İşime Çok Fazla Karıştığı İçin (Kollarını Azıcık Dik Tut, o Ne Öyle İkide Bir İbrelere Bakıyon Yola Odaklan, Vitesleri Atarken Aracı Sektirtme) Gibi Şeyler Yada Ne Bileyim 30 Km Hız Sınırı Bulunan Yolda (Birazcık Hızlı Git 35-/-40 Gibi Böyle Olmaz) Gibi Şeylerden Dolayı Dikkat Dağılmasına Sebep oldu Bu Sefer Yandaki Ve Öndeki Araca Çarpıyordum Ayrıca O Esnada Dreksyona Da Karıştığı İçin Bir Anda Elini Uzatıp Kendisi Yetmiyor Gibi Beni De Panik Yaptırdı Hocam Yani
Gideceğin güzergahı bilmiyorum ek olarak geceleri karşıdan gelen aracın farları vs gözleri daha çok yorar ve uzun yolda hipnoz olursun. Geceleri hayvanların yola çıkma riski de var. Ben canını düşünüyorsan çıkma diye dedim gerisi seni ilgilendiren bir durum. İlk 3-5 uzun yol sabaha doğru yapılmalı bana göre.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Gideceğin güzergahı bilmiyorum ek olarak geceleri karşıdan gelen aracın farları vs gözleri daha çok yorar ve uzun yolda hipnoz olursun. Geceleri hayvanların yola çıkma riski de var. Ben canını düşünüyorsan çıkma diye dedim gerisi seni ilgilendiren bir durum. İlk 3-5 uzun yol sabaha doğru yapılmalı bana göre.
Güzergah Gideceğimden Değil Hocam (Zaten İstesem De Gidemem Arac Yok Bizde).

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Uzun yol en basitidir. Can sıkıntısı ve uykunuz gelmesin arada mola verin hepsi bu... Yoksa yüksek vites belli bir hızda şehir içinden daha rahat gidersiniz.

Şehir içinde tecrübe isteyenlere cuma akşamı Avrupa yakasından Anadolu yakasına iş çıkışını öneririm. Sabır simülasyonu ile birleşiyor.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Berkecan Ergin
Uzun yol en basitidir. Can sıkıntısı ve uykunuz gelmesin arada mola verin hepsi bu... Yoksa yüksek vites belli bir hızda şehir içinden daha rahat gidersiniz.

Şehir içinde tecrübe isteyenlere cuma akşamı Avrupa yakasından Anadolu yakasına iş çıkışını öneririm. Sabır simülasyonu ile birleşiyor.
2 saati var :D Yokuş ile imtihan içinde kağıthane yokuşlarını öneririm :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
mehmet ali oğuz
trafik de yokuş memleketlerde dur kalk yapa yapa önüne kıran sinyal kullanmayan ne kadar maganda varsa onlarla bol bol platik yaparak en sonunda sende onlardan birisi gibi olana kadar pratik :D

Cihangir

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,398
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom