Necip5270392
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 109
- İsim
- Necip5270392
Hocam İlk Kez Uzun Yol Çıkacaksan Uykusuz Çıkma Demişsiniz Okay fakat Gece De Çıkma Demişsiniz Fakat Çelişki Şurada Ben Geceleri Aktif Olan Biriyim Ve Sabahları Uyuyorum Orasını Nasıl Halledeceğiz Acaba.Tam olarak pratikten kastın ne? Misal istanbulda araba sürmek birçok şehirden daha zordur. Birçok farklı şehirden kişi istanbulda araba sürerken afallar. zaten pratik dediğin şey tecrübe sürdükçe kilometre yaptıkça trafiğin akışına ayak uydurdukca zamanla oturur bazı şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk kez uzun yola çıkacaksan gece çıkma ve uykusuz çıkma onun için soruyorsan eğer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanımda Bir Şöför İle Çıkmayı Denedim Fakat O Şöför İşime Çok Fazla Karıştığı İçin (Kollarını Azıcık Dik Tut, o Ne Öyle İkide Bir İbrelere Bakıyon Yola Odaklan, Vitesleri Atarken Aracı Sektirtme) Gibi Şeyler Yada Ne Bileyim 30 Km Hız Sınırı Bulunan Yolda (Birazcık Hızlı Git 35-/-40 Gibi Böyle Olmaz) Gibi Şeylerden Dolayı Dikkat Dağılmasına Sebep oldu Bu Sefer Yandaki Ve Öndeki Araca Çarpıyordum Ayrıca O Esnada Dreksyona Da Karıştığı İçin Bir Anda Elini Uzatıp Kendisi Yetmiyor Gibi Beni De Panik Yaptırdı Hocam YaniYanında iyi bir şöförle çıkacan trafiğe ehliyetin varsa sürecen yavaş yavaş eninde sonunda alışıyosun zaten
Son düzenleme: