Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Seat Leon 1.4 EcoTSI FR alınır mı?

Honda City dünyanın en kalitesiz arabası olabilir
  2. Ayetullah331

1.9 milyona Suv araç önerisi

İlla sıfır olacaksa Tiggo 8 Pro Max bayide 1.9-2m a veriyorlardır herhalde
  3. Ayetullah331

Yardım Reno traffick çıkan yokuşu 2023 Qashqai e Power çıkamadı?

Qashqai spor moddaydı bu arada ve ekranda dik yokuş yazıyordu
  4. Ayetullah331

Yardım Reno traffick çıkan yokuşu 2023 Qashqai e Power çıkamadı?

Dün 2016 Renault traffic ile durup kalkarak çıktığımız yokuşu bugün Qashqai e Power ile çıkamadık yani tekerlek biraz patinaja düşüp gücü kesiyor acaba babam mı tam yapamadı biri manuel biri otomatik. Otomatik olduğu için mi çıkamadı? Gücünün yetmemesi imkansız çünkü Traffic: 1800kg 115Bg 300Nm...
  5. Ayetullah331

Ehliyet konusunda yardım

Yok diyor kamyonet falan kullanman gerekir lazım olur diyorda yazılı ve direksiyon sınavı nasıl olacak onu anlamadım
  6. Ayetullah331

Ehliyet konusunda yardım

Merhaba ehliyet almak için sağlık belgesi çıkardım babam E sınıfı alacaksın lazım olur diyor. Merak ettiğim şeyler 1.) E sınıf ile B sınıfı arasında taşıt olarak ne farklar var yani hangi taşıtları kullanabiliyoruz? 2.) E sınıfı ile B sınıfının soruları aynı mı? Babam neredeyse aynı diyor. 3.)...
  7. Ayetullah331

Yardım 1,5 milyon civarı araba önerisi

Peugeot 408
  8. Ayetullah331

1.5 1.6m arası elektrıklı araba onerısı

İD4 var bataryası düşük ama motoru çok verimli toggun da bataryası büyük ama motoru çok verimsiz ama en en mantıklısı Tesla bence.
  9. Ayetullah331

Yardım Babam illada qashqai alacak nasıl fikrini değiştirebilirim?

Estağfurullah ne kusuru.Leon küçük biraz ben 2022Ds7 öneriyorum ama km 100k olduğu için ve 22 model olduğu için kabul etmiyor yapacak pek bir şey yok
  10. Ayetullah331

Hocam Formentor 1.9m dan aşşağı yok ev ahalisi beğendi bir babam beğenmedi zaten o kadar para çıkmıyor max 1.750.000
  11. Ayetullah331

Kanki normalde Kocaeli’de yaşıyoruz annem ve ben 20 günlüğüne geldik köye ayın 5 gün sonra eve gideceğiz babamda havalimanına gelip yeni arabamıza alacaz sizi diyor ben diyorum araba şöyle böyle… bana o zaman otobüsle gelirsiniz diyor napimki şimdi. 400k ya ağır hasar kayıtlı reno traffic aldı...
  12. Ayetullah331

Oda biliyor özelliklerini. İnceliyor videoları izliyor kendisidr biliyor bomboş bir araba olduğunu ama çok garip illada qashqai 1752653872 Evet güzel ama çok boş ya. Elektrikli bağaj bile yokki. Sırf yenidir diye de donanımdan bu kadar vazgeçilmez bence
  13. Ayetullah331

Biz köyedeyiz çıktım dağa 20dk anlattım 90 model araba ekranı olan full analog göstergeli olan arabaya verme o kadar diye. 1752653397 Dün kaporayı attı atmadan 1 gün önce birbirimize 20 tane araba attık gidip en boşunu en kötüsünü alıyor arabayı almadan 5 ay önce biz araba bakıyorduk ben...
  14. Ayetullah331

Babam 1.750.000 Tl ye 2023 1.5 E-pwer Qashqai Skypack için arabayı görmeye gidip bizden habersiz adama kapora attı ve pazartesi günü almaya gidecekmiş arabayı yav arkadaş donanım özelliklerine baktığımda klima,esp,abs falan görüyorum 🤣😂 kafayı sıyıracağım birkaç hafta önce masajlı,sunroof lu...
  15. Ayetullah331

Öneri 1-1.2 m arası hangi aracı tercih ederdiniz?

Hatasız boş 2008ler var onun dışında dolu istiyorsan omoda 5 olabilir
  16. Ayetullah331

Megane e-tech nasıl sizce ?

Isı pompası yok diye biliyorum bende baya bir araştırmıştım ama menzili çok az kocaeilden İstanbul’a gitsen bile menzilin kritik olur. Sıfır fiyatı uygun değil ama ikinci el fiyatı iyi. Çok nadir şehir dışına çıkılıyorsa alınabilir
  17. Ayetullah331

Hayalinizdeki Araç !

18. Ayetullah331

1.5m paranız olsa ne araba alırdınız

Az daha ekleyip 2022-2023 DS4 düşünebilirsin. İç dış donanım olsun görünüş olsun müthiş güzel bir otomobil. 1.5 HDı motoru var.
  19. Ayetullah331

1.1 MİLYON MAKSİMUM 1.2 MİLYON BANDINA ARABA ÖNERİSİ

biraz daha sıkarak 1.3 küsüre hatasız Omoda 5 de bakılabilir. 2 yaşında araba
Geri