Yardım Babam illada qashqai alacak nasıl fikrini değiştirebilirim?

Ayetullah331

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Babam 1.750.000 Tl ye 2023 1.5 E-pwer Qashqai Skypack için arabayı görmeye gidip bizden habersiz adama kapora attı ve pazartesi günü almaya gidecekmiş arabayı yav arkadaş donanım özelliklerine baktığımda klima,esp,abs falan görüyorum 🤣😂 kafayı sıyıracağım birkaç hafta önce masajlı,sunroof lu, soğutmalı koltuk,elektrikli bağajı arabaları düşünen adam şimdi sadece 4 tekerleği ve hybrid olan elektrikli bagajı bile olmayan bir arabata 1.750.000 TL verecek nasıl kararından geri çevirebilirim boyut olarak da güzel değil dış görünüş olarak da. Hiç bizim ailemizin fikrini önemsemiyor biz 2018 modeline bindik boyut olarak aynı annem arkaya oturdu hiç bir arabadan anlamamasına rağmen kendiside dedi bu arabanın arkası dardır diye ama yok arkadaş KİMSEYİ DİNLEMİYOR ANNEMİ BİLE.

Son düzenleme:
Babam 1.750.000 Tl ye 2023 1.5 E-pwer Qashqai Skypack için arabayı görmeye gidip bizden habersiz adama kapora attı ve pazartesi günü almaya gidecekmiş arabayı yav arkadaş donanım özelliklerine baktığımda klima,esp,abs falan görüyorum 🤣😂 kafayı sıyıracağım birkaç hafta önde masajlı,sunroof lu, soğutmalı koltuk,elektrikli bağajı arabaları düşünen adam şimdi sadece 4 tekerleği ve hybrid olan elektrikli bagajı bile olmayan bir arabata 1.750.000 TL verecek nasıl kararından geri çevirebilirim boyut olarak da güzel değil dış görünüş olarak da. Hiç bizim ailemizin fikrini önemsemiyor biz 2018 modeline bindik boyut olarak aynı annem arkaya oturdu hiç bir arabadan anlamamasına rağmen kendiside dedi bu arabanın arkası dardır diye ama yok arkadaş KİMSEYİ DİNLEMİYOR ANNEMİ BİLE.
wpden özelliklerini kısaca özetle 2018le bi farkı yok falan de 1.750.000tl'yi çöp etmek istiyorsan bir şey demeyeceğim ama emeğine yazık de biraz vicdana oynar umuyorum ki anlar

wpden özelliklerini kısaca özetle 2018le bi farkı yok falan de 1.750.000tl'yi çöp etmek istiyorsan bir şey demeyeceğim ama emeğine yazık de biraz vicdana oynar umuyorum ki anlar
Biz köyedeyiz çıktım dağa 20dk anlattım 90 model araba ekranı olan full analog göstergeli olan arabaya verme o kadar diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün kaporayı attı atmadan 1 gün önce birbirimize 20 tane araba attık gidip en boşunu en kötüsünü alıyor arabayı almadan 5 ay önce biz araba bakıyorduk ben sanıyordum ki benim FİKRİMİ ÖNEMSİYOR AMA YOK

Fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Oda biliyor özelliklerini. İnceliyor videoları izliyor kendisidr biliyor bomboş bir araba olduğunu ama çok garip illada qashqai

Güzel araba bence adamın hoşuna gittiyse olabilir ama o kadar paraya değer mi bilemem
Evet güzel ama çok boş ya. Elektrikli bağaj bile yokki. Sırf yenidir diye de donanımdan bu kadar vazgeçilmez bence

Arabanın dolusunu istiyrosanız gidin köyde togg alın yada cherry alın geçin güzel kafaınızı zorlamayın.

Arabanın dolusunu istiyrosanız gidin köyde togg alın yada cherry alın geçin güzel kafaınızı zorlamayın.
Kanki normalde Kocaeli’de yaşıyoruz annem ve ben 20 günlüğüne geldik köye ayın 5 gün sonra eve gideceğiz babamda havalimanına gelip yeni arabamıza alacaz sizi diyor ben diyorum araba şöyle böyle… bana o zaman otobüsle gelirsiniz diyor napimki şimdi. 400k ya ağır hasar kayıtlı reno traffic aldı 800k masraf yaptı babam bunun yüzünden illa da yeni olsun istiyor gerçi birazda hak veriyorum ama arabanın döküldüğünü göre göre aldı kendi suçu bir nevi

tucson veya qasqai iyi seçenek
Tucson biraz daha dolu diye hatırlıyorum babam otomobili binmek için değil kolay satılsın diye alıyor ama kendisi kazandı o kadar parayı hergün çalıştı bende biraz yardım ettim ama işin en sonunda o ne diyorsa o olacak çünkü kendisi sabahtan akşama kadar çok çalıştı

valla hocam yakın zamanda benim peder de qashqai beğeniyordu çok içine sinmişti, çeşitli yerleri gezdirirken yağcıya uğradım ve cupra incelettirdim. Cupra Formentor test sürüşünden sonra özellikleriyle birlikte bayıldı arabaya ve formentor aldık sonra dedi ki iyi ki nissan almamışım. Tavsiyemdir Cupra gösterin Formentor 2024 sizin bütçenize uyacaktır

valla hocam yakın zamanda benim peder de qashqai beğeniyordu çok içine sinmişti, çeşitli yerleri gezdirirken yağcıya uğradım ve cupra incelettirdim. Cupra Formentor test sürüşünden sonra özellikleriyle birlikte bayıldı arabaya ve formentor aldık sonra dedi ki iyi ki nissan almamışım. Tavsiyemdir Cupra gösterin Formentor 2024 sizin bütçenize uyacaktır
Hocam Formentor 1.9m dan aşşağı yok ev ahalisi beğendi bir babam beğenmedi zaten o kadar para çıkmıyor max 1.750.000

Hocam Formentor 1.9m dan aşşağı yok ev ahalisi beğendi bir babam beğenmedi zaten o kadar para çıkmıyor max 1.750.000
Cupra leon bakabilirsin hocam onun fiyatı biraz daha uygundu. Biz kasım ayında aldık o yüzden fiyat değişmiş olabilir kusura bakmayın

Cupra leon bakabilirsin hocam onun fiyatı biraz daha uygundu. Biz kasım ayında aldık o yüzden fiyat değişmiş olabilir kusura bakmayın
Estağfurullah ne kusuru.Leon küçük biraz ben 2022Ds7 öneriyorum ama km 100k olduğu için ve 22 model olduğu için kabul etmiyor yapacak pek bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,451
Üyeler
184,933
Son üye
volkan7334
Geri