Arama sonuçları: *

• Users: BayZ
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BayZ

Öneri Araç kredisimi ihtiyaç kredisimi

Bankadan kredinin hazır olduğuna dair yazı alıyorsun aracı noterden üstüne alıyorsun kaskosunu yapıp bankaya gidiyorsun parayı adama veriyorlar
  2. BayZ

Öneri Araç kredisimi ihtiyaç kredisimi

Her kredinin masrafı olacak ve ödemesi fazla olacak araç kredisinde 5 yaş sınırı ve kasko bedelinin maks yüzde 70i veriliyor diye biliyorum. Ayrıca araca kasko yaptırma şartı da var. Özetle verirse araç çek
  3. BayZ

SIFIR EGEA MI 2014 COROLLA MI

2020 1.4 egea urban plus var bende yakıtı falan çok iyi araba da iyi ama teneke sonuç olarak. Servis bakım yedek parça çok uygun. Ben aracımdan genel olarak memnunun ama yine de imkanım olsa bi alman yakışır
  4. BayZ

Shell de yanlışlıkla benzini fullenmesi

Shellde daha önce başıma gelen bi olay devamlı aldığım yer olduğu için aklıma bi şüphe düşmedi katkı olayını da şöyle söyleyebilirim. Bir arkadaşım saha amiri shellde katkı vs her damlasında her zaman aynı kalitede olacak şekilde ayarlanıyor. Shellin V-power yakıtı Tr de bildiğin yasalardan...
  5. BayZ

Öneri RENAULT AUSTRAL ALDIK

Reno iyidir ama Mg de değerlemeye alınabilirdi 1681740052 Alınmışın kötüsü olmaz hayırlı olsun
  6. BayZ

Atiker Lpg bu ne anlama geliyor ?

Radyatör hava yaptıysa benzin gaz geçişlerinde kafa karışıklığı yapabilir radyatör havasını bi aldır
  7. BayZ

Arabayla köpeğe çarptım

Ne demek tekrardan geçmiş olsun
  8. BayZ

Arabayla köpeğe çarptım

Hayvanlara çarpmalarda onlar bilinçli canlılar olmadığı için direk 100 de 100 kusur sizin oluyor bu neden ile de hayvanın tüm veteriner masraflarını sigorta şirketleri ödüyor
  9. BayZ

Arabayla köpeğe çarptım

sadece düzgün bi usta bul milimetrik oturtsun
  10. BayZ

Arabayla köpeğe çarptım

Plastik aksam çok önemli değil n11 de özellikle egea ürünleri çok makul fiyatlara denk getiriliyor takipte kal
  11. BayZ

Arabayla köpeğe çarptım

Köpek kemiği çok serttir en baba arabaya bile ciddi hasar verir ucuz kurtarmışsınız. Hayvanı bulsaydınız sigortanız tüm tedavi masraflarını karşılamakla yükümlüdür
  12. BayZ

Arabayla köpeğe çarptım

Geçmiş olsun bende de var aynı araçtan elle tutulur bi parça hasar almamış n11 den falan bulunuyor uygun fiyatlı ille de orjinali olsun diye kasmanı gerektiricek bişey yok ucuz atlatmışsın farlar sağlamsa gerisine takılma 1676375295 Tampon şasesi de çok önemli değil bi kaportacı düzeltir onu
  13. BayZ

Hangi lastik seçilmeli?

Sol tarafta jant ebatınıza göre en uygun ölçüler yazıyor
  14. BayZ

Acil yardım akü bitiyor

Durduğun yerde çalıştır araç ne bilmiyorum ama rölanti de çok fazla yakıt yakmazsın sürmye kalkarsan akü için benzin bitirirsin
  15. BayZ

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

Mg zs
  16. BayZ

Bayilerde sıfır araba sorunu

Adamlar plakalayıp çekiyor kenara sonra sıfır fiyatının üstünde 6 ay sonra yada 6binde satıyor (6bin de deniyor en azından sıfır araba) bayide 300 ikinci el 350 örneğin zam gelecek diye alıyorsun sende mecbur
  17. BayZ

Peugeot 307 ARABA NASIL ?

suzuki swiftlere baktım şimdi o rakamlara çok tatlı arabalar var önerilen bir araçtır az yakar kolay kolay arıza yapmaz ufak kompakt bir araçtır. Daha önce 6 ay kadar kullandığım bir araç öneririm 1674735073...
  18. BayZ

Peugeot 307 ARABA NASIL ?

Elektrik tesisatı yazılım ve beyin olarak çok sorun çıkaran araçlar gel bu sevdadan vazgeç ille de fransız dersen reno bundan iyidir
Top Bottom