3 donanım seviyesi var en boşu ortası fullü bu ortanın alpine paketiautoevolution'daki fotolara göre gayet güzel görünüyor araç. tabi ordaki fotolar dolu full araçların. sizinki de inş öyledir. direksiyon komedi yalnız
RENAULT Austral Specs & Photos - 2022, 2023, 2024
Renault introduced a new compact-segment SUV on the European market in 2022, thus replacing the Kadjar, which lasted onl...www.autoevolution.com
4 lastik 20k falan tutacak o değildeautoevolution'daki fotolara göre gayet güzel görünüyor araç. tabi ordaki fotolar dolu full araçların. sizinki de inş öyledir. direksiyon komedi yalnız
RENAULT Austral Specs & Photos - 2022, 2023, 2024
Renault introduced a new compact-segment SUV on the European market in 2022, thus replacing the Kadjar, which lasted onl...www.autoevolution.com
Hocam 408 de lansman fiyatıhybrid
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapıyor diye biliyorum
lansman aracı sonuçta mecbur o fiyattan verecek
bilmiyorum ya lansmana özel gt paket 1.283m diyor allure 1.100m orda lansmana özel yazınca sorgulamadımohooo hocam sen kaçırmışsın lansmandan sonra 200k zam yedi gtsi
Hocam hangi bayiden nasıl aldınız ? Biz de almaya çalışıyoruzarkadaşlar 1.190 m dan austral aldık sizce nasıl bir karar
250k kapora yatıracağız haziran teslim
400 koyup tesla alırdık diyeni öldürürüm
1250 ye 408 alacaktım almadım şu an sahibinden de 1700 e satıyolar sıfırını arabadan zarar etmezsinarkadaşlar 1.190 m dan austral aldık sizce nasıl bir karar
250k kapora yatıracağız haziran teslim
400 koyup tesla alırdık diyeni öldürürüm
Hocam ek soru sorayım AUSTRAL alan arkadaşa megane4ü bayiye araç gelince mi (haziran ayında) vereceksiniz? Bir de fiyatı çok öldürdüler mi?Hocam hangi bayiden nasıl aldınız ? Biz de almaya çalışıyoruz