3 donanım seviyesi var en boşu ortası fullü bu ortanın alpine paketiautoevolution'daki fotolara göre gayet güzel görünüyor araç. tabi ordaki fotolar dolu full araçların. sizinki de inş öyledir. direksiyon komedi yalnız
![]()
RENAULT Austral Specs & Photos - 2022, 2023, 2024
Renault introduced a new compact-segment SUV on the European market in 2022, thus replacing the Kadjar, which lasted onl...www.autoevolution.com
4 lastik 20k falan tutacak o değildeautoevolution'daki fotolara göre gayet güzel görünüyor araç. tabi ordaki fotolar dolu full araçların. sizinki de inş öyledir. direksiyon komedi yalnız
![]()
RENAULT Austral Specs & Photos - 2022, 2023, 2024
Renault introduced a new compact-segment SUV on the European market in 2022, thus replacing the Kadjar, which lasted onl...www.autoevolution.com
Hocam 408 de lansman fiyatıhybrid
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapıyor diye biliyorum
lansman aracı sonuçta mecbur o fiyattan verecek
bilmiyorum yaohooo hocam sen kaçırmışsın lansmandan sonra 200k zam yedi gtsi![]()
Hocam hangi bayiden nasıl aldınız ? Biz de almaya çalışıyoruzarkadaşlar 1.190 m dan austral aldık sizce nasıl bir karar
250k kapora yatıracağız haziran teslim
400 koyup tesla alırdık diyeni öldürürüm
1250 ye 408 alacaktım almadım şu an sahibinden de 1700 e satıyolar sıfırınıarkadaşlar 1.190 m dan austral aldık sizce nasıl bir karar
250k kapora yatıracağız haziran teslim
400 koyup tesla alırdık diyeni öldürürüm
Hocam ek soru sorayım AUSTRAL alan arkadaşaHocam hangi bayiden nasıl aldınız ? Biz de almaya çalışıyoruz