Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Son cümlenden ne düşüncede biri olduğunu anladım o yüzden seninle tartışmaya girmek istemiyorum. İyi forumlar
  2. Beşiktaşlı Reyna

Ne arabası kullanıyorsun? Araban nedir ne marka kaç model bilmiyorum ama gelipte 25 yaşından büyük arabayla senin arabanı kıyaslaman yanlış. Herkes ister ötv kdv vermeden daha iyi araba almayı. Ama çevre temizliği, can güvenliği diğer etkenlerden dolayı devletin böyle bir adım atması bile büyük...
  3. Beşiktaşlı Reyna

3 değil bence 1 sene şartı vardır diye düşünüyorum. Tabi 3 sene olsa daha iyi olur. 2 sene daha elimdeki arabaya biner durumu düzeltince yeni araba alırım. 1734683765 Çok güzel bir yasa bu arada. MHP tarafından önerildi. Tabi bu ülkede her şey mümkün olduğu gibi bu yasada MHP ve AKP oylarıyla...
  4. Beşiktaşlı Reyna

Araç temizlemek için şarjlı süpürge

bütçen varsa Karcher'dan saçma hem evde halı koltuk yıkarsın hemde arabanın döşemelerini 1677571770 Ama şarjlı istiyorsun sanırım o yüzden bilemedim
  5. Beşiktaşlı Reyna

Öneri Sizce hangi araba mantıklı ?

Possot veya 508 ikisi arasında seçim yap bence
  6. Beşiktaşlı Reyna

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Nereye yok? Tesla bundan kat kat iyi
  7. Beşiktaşlı Reyna

TR gencine araba önerisi 100k

Tata indica Modelli ve klimalı olsun istersen. Ve çok çok az yakar Hyundai Accent (Bunu almanı tavsiye etmem ama bu modellere bak al) Yine klimalı ve 1.4 az yakar çok kaçar mı bilemem Fiat Brava Bu fiyatlara belki 4 kapılı zor bulursun ama bi bak derim Citroen C3 biraz dar olsada görünüşü güzel...
  8. Beşiktaşlı Reyna

TR gencine araba önerisi 100k

Senin için girip alınabilecek arabaları listeliyorum birazdan dönerim
  9. Beşiktaşlı Reyna

dede yadigarına teyp önerisi

Arkadaşlar dedemden miras Tofaş kartal kaldı, içinden teyp ve hoparlörleri çalmışlar. Teyp taktırmak istiyorum eski aracımda bu seriden Pioneer vardı. Fakat fiyat aşırı yükselmiş. Buna bakma aynı özelliklerde daha ucuza bu var dediğiniz ürün var mı ? Ve 2 tane 13 cm mid 2 tanede oval hoparlör...
Top Bottom