Neler Yeni

TR gencine araba önerisi 100k

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Tofaşın şöyle bir sıkıntısı var ne kadar sağlamını alırsan al o araba gene sanayiye gidiyor gene gidiyor zaten bi zaman sonra sanayiye gide gide hastalık işine dönüyor bi bakmışsın tofAŞK müptelası olmuşsun air, ses sitemi, jant falan derken piyasadasın :D :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
arkadaşlar ehliyeti aldık hayırlısıyla, haftanın 5 günü günlük 15-16km yol yapacağım
araba lazım yav ama bu fiyatlar neymiş böyle bu bütçeye harbi tofaş var
ilk arabam olacak acemiliği de atlatacağım lpgli varsa öneriniz beklerim veya tofaş alınır mı (istanbul)
Mazda lantis 1.8 veya mazda 323f öneririm hem genç arabası hem az masraf çıkartıyor yaşına göre
received_5777585335633615.jpeg

Güncel olarak 323f kullanıyorum ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Citroën ve tatanin kaportasi plastik gibi vaninin kıymeti olmayan alsın. Tatanin telcoline i dışında alınmaz fransizlari ayrı hiç sevmiyorum

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Broadway manager vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Broadway alacağına cidden mazdaya bin. Hem parçası ucuz hem dayanıklı. Motoru ömürlük motor bizzat kendim kullandığım için rahatlıkla önerebilirim. Broadway falan hikaye yanında

Daha genç isi olsun dersen mazda lantis 1.8 var doch motor g tipi sanzuman 1.8 olmasına rağmen yakıtı az özellikle lpgde. Ayrıca performanslı ve ilgi odağı

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Broadway alacağına cidden mazdaya bin. Hem parçası ucuz hem dayanıklı. Motoru ömürlük motor bizzat kendim kullandığım için rahatlıkla önerebilirim. Broadway falan hikaye yanında

Daha genç isi olsun dersen mazda lantis 1.8 var doch motor g tipi sanzuman 1.8 olmasına rağmen yakıtı az özellikle lpgde. Ayrıca performanslı ve ilgi odağı

Parça bulunurluk ve parça maliyeti nasıl bu aracın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Parça bulunurluk ve parça maliyeti nasıl bu aracın?
Sol camurlugu komple 650tlye aldım sıfır olarak. Fiberciler bodykit bile çıkarıyorlar arabaya. Bir tane farı reflektoru ile 100 tl rotil komple 100 tl bir ara kaza yapmıştım gece rotil aks salıncak değişimi + çekici ücreti 2000 TL'ye mal oldu hiç birsey değil böyle bir kazaya. Aynı kazayı yapan fiorino aynı parçaları 12 bin küsür TL'ye değişmiş kendisi soylemisti yaptırdığımız ustanin

Ayrıca mühendislik olarak şöyle bir özelliği var
Mazda mühendisleri motorun subapları ile kayış arasında bir mesafe boşluk bırakıyorlar. Normalde triger kayisi kopan araba rekrifiye isterken bu arabada kayış koparsa yolda bile kalsan yeni kayış takip gidebiliyorsun

B6 Motor kullanılıyor bu arabada, 1.6 16 valf, bu motorun farklı modelleri 89 323 gtx turboda ve mx5lerde de kullanıldı

Ayrıca pop up farlar ile korkunç dikkat çekiyor. Küçük bir yerde yaşıyorum bakan birdaha bakıyor
20220309_174255.jpg
20220309_173341.jpg

Son düzenleme:

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Sol camurlugu komple 650tlye aldım sıfır olarak. Fiberciler bodykit bile çıkarıyorlar arabaya. Bir tane farı reflektoru ile 100 TL rotil komple 100 TL bir ara kaza yapmıştım gece rotil aks salıncak değişimi + çekici ücreti 2000 TL'ye mal oldu hiç birsey değil böyle bir kazaya. Aynı kazayı yapan fiorino aynı parçaları 12 bin küsür TL'ye değişmiş kendisi soylemisti yaptırdığımız ustanin

Ayrıca mühendislik olarak şöyle bir özelliği var
Mazda mühendisleri motorun subapları ile kayış arasında bir mesafe boşluk bırakıyorlar. Normalde triger kayisi kopan araba rekrifiye isterken bu arabada kayış koparsa yolda bile kalsan yeni kayış takip gidebiliyorsun

B6 Motor kullanılıyor bu arabada, 1.6 16 valf, bu motorun farklı modelleri 89 323 gtx turboda ve mx5lerde de kullanıldı

Açıkçası mazda pahalıdır diye düşünüyordum, o yüzden sordum. Tofaştan renodan daha kaliteli bir araç olduğu da kesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Açıkçası mazda pahalıdır diye düşünüyordum, o yüzden sordum. Tofaştan renodan daha kaliteli bir araç olduğu da kesin.
Kesinlikle öyle ustam hidrolik direksiyon ayarlanabilir direksiyon 4 cam otomatik klima elektrikli aynalar içeriden açılan bagaj ve depo kapağı vs vs. Ayrıca kendinden çelik jant ile geliyordu bu araba canavar gibi. Ayrıca bunlarda gizli 2. Gaz kelebeği de var onu da aktif edince 220 230 gibi hizlara cikabiliyorsun

Benim araba 2. Vites 100 görüyor bana misin demiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hocam araç kaç beygir motor hacmi vs merakımdan soruyorum
1.6 stok 90 bg 2. gaz kelebeği aktivasyonu ile 100 küsüre kadar çıkıyor ayrıca hafif ve küçük ve yere yakın olduğu için performansı çok güzel

Top Bottom