Arama sonuçları: *

• Users: Berkylmaz
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Berkylmaz

Araç kiraladım bu hasar için ileride sorun çıkar mı?

Kendin yaptırsan maks 500 e yaptırırsın diğer türlü firma görüp sorun yaparsa hem 2 katı masraf hemde yatma parası cart curt isterler
  2. Berkylmaz

Öneri Sizce Halı Paspas mı Yoksa Havuzlu Paspas mı?

1-2 ayda bir yapıyormuş
  3. Berkylmaz

Halı paspasa jant ilacı sık halı fırçasıyla fırçala tertemiz olur yıkamaana gerekte kalmaz galericiyim sen beni dinle..
  4. Berkylmaz

Halı paspas yaz için plastik olanlar kış için geçer arabalarla çok haşır neşir biri olarak halı paspas adamdır bu arada.. 1733734897 1-2 ayda bir araba mı temizlenir hasta olursun
  5. Berkylmaz

Arabamı Satıyorum Plakayı nasıl Alıcam

Bugün 3 satış yaptım plaka düşürme bunun içine dahildi yetki belgem olduğu için hemen halledebildim eğer senin yoksa güvenli ödemeyle çok uğraşırsın
  6. Berkylmaz

Size numara atıcaktım sadece hallettiyseniz ne mutlu
  7. Berkylmaz

Trafik şubeden numara bulamaz bunu bulabiliceği en temiz yer ya sosyal medya yada tanıdıkla sağa sola sorarak memurlar plakayı girebilir ama önemli olan kişi burda müdür 1732693406 Eğer istanbuldaysanız yardımcı olabilirim özelden yazarsanız
  8. Berkylmaz

O plakayo düşürmek için yapılır örnek olarak şöyle 34 plakan var diyelim eğer plakanı geri almak istiyorsan 34 ikametgahlı biri olarak farklı şehirde ikametgah eden birine satman lazım onada 41 diyelim satarken plaka değişince ona yeni 41 plaka veriliyor ve 34 olan plaka boşa düşüyor o esnada...
  9. Berkylmaz

Hocam trafik şubeye gidersen dalga geçip yollarlar 1732692682 Dostum alıcı farklı şehirden ikametgah ediyorsa plakayı değişiyorsunuz satarken ardından yeni araba alıcaksanız veya plakayı geçici bir süre tutucaksanız plaka işi yapan şnsanlar var halk arasında simdar dediğimiz sosyal medyadan...
Top Bottom