Neler Yeni

Öneri Sizce Halı Paspas mı Yoksa Havuzlu Paspas mı?

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Bekdaş
İkisi arasında kararsız kaldım
Halı paspas görünüş olarak güzel ve daha premium hissettiriyor ama havuzlu paspaslarda kum taş gibi şeyleri içinde tutuyor ancak görüntüsü kötü
zaten arabayıda 1 2 ayda bi süpürüyorum her türlü temizlik yapıyorum siz ne önerirsiniz

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk
İkisi arasında kararsız kaldım
Halı paspas görünüş olarak güzel ve daha premium hissettiriyor ama havuzlu paspaslarda kum taş gibi şeyleri içinde tutuyor ancak görüntüsü kötü
zaten arabayıda 1 2 ayda bi süpürüyorum her türlü temizlik yapıyorum siz ne önerirsiniz
Halı paspas yaz için plastik olanlar kış için geçer arabalarla çok haşır neşir biri olarak halı paspas adamdır bu arada..
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 ayda bir araba mı temizlenir hasta olursun

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Bekdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Halı paspas yaz için plastik olanlar kış için geçer arabalarla çok haşır neşir biri olarak halı paspas adamdır bu arada..
bende senin gibi kanka o halıya basma hissiyatı çok güzel ama mesela halıların kenarı düz olduğu için pislikler ordan çıkıyor taban halısına gidiyor havuzluda içinde kaldığı için böyle bir karamsarlığa düştüm

terapi gibi geliyor AHAHHAHHA

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk
bende senin gibi kanka o halıya basma hissiyatı çok güzel ama mesela halıların kenarı düz olduğu için pislikler ordan çıkıyor taban halısına gidiyor havuzluda içinde kaldığı için böyle bir karamsarlığa düştüm

terapi gibi geliyor AHAHHAHH
Halı paspasa jant ilacı sık halı fırçasıyla fırçala tertemiz olur yıkamaana gerekte kalmaz galericiyim sen beni dinle..

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
Orkun

Bence halı. Düzenli temizlediğin sürece sürekli pislik tutmaz.

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alperen Celebi
ben havuzlu seviyorum isteristemez çamurlu ayakkabi ile biniliyor . - halının yerini kimse tutamaz ama -

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,293
Üyeler
163,638
Son üye
kızıl elma